2777
2789

اول تو سن کم ازدواج نکنید

اگر کردید خیانت نکنید بعدش

دوم خودتونو غرق مجازی نکنید

گول پسرا رو نخورید

من ۱۳سالم بود به اجبار خانواده ازدواج کردم الان ۱۹سالمه تو این چند سال زندگی تازه یه ساله تونستم از زندگیم لذت ببرم

ولی یه عذاب وجدان و حس پشیمونی و شرمندگی داره وجودمو میخوره سنت که کم باشه دلت می‌خواد همه چیو تجربه کنی مخصوصا اگه طرفتو دوس نداشته باشی من هیچ پسری عاشق چشم و ابروت نیس فقط بازیچه میشی براش اونم اگه بدونه متاهلی و بیشتر باهات بمونه من سه سال از زندگیمو تو مجازی از دست دادم با چند نفرم رفتم تو رابطه البته خداروشکر به همین مجازی ختم شد ولی فهمیدم هیچکس بهتر از شوهرم نیس و من قدرشو ندونستم

کاش زودتر می‌فهمیدم کاش میشد جبران کنم اشتباهاتمو ولی حیف نمیشه اینجا تونستم حرف بزنم یکم خالی شدم خانومهای متاهل آقایون متاهل لطفاً خیانت نکنید لطفاً بیشتر از طرفتون خودتون نابود میشید روزی میفهمید که دیر شده  حداقل جدا بشید بعد هر کاری دلتون میخواد انجام بدید😞

برای منم دعا کنید دوستان بتونم کنار همسرم و نینی سه ماهم که با اومدنش منو به خدم آورد و از باتلاقی که داخلش بودم بیرون کشیده شدم زندگیمو خدمو نجات داد آرامش داشته باشم 🥲❤️‍🩹

«بیاید توی این لینک از تجربه های بقیه استفاده کنید و بگید ❤️» 

https://rubika.ir/tajrubehamon

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مردایی ک خیانت می کنن زناشون بده چ استدلالی اخه نود درصد خیانتا ب خاطر تنوع طلبی و تجربه جدید د ...

شک نکن ی کمبودی دارن امکان نداره بدون کمبود کسی برع سراغ این کار بعدم ذات مرد تنوع طلبع ولی زن نع محبت دوستع محبت ببینع نمیرعرسراغ خیانت

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
شک نکن ی کمبودی دارن امکان نداره بدون کمبود کسی برع سراغ این کار بعدم ذات مرد تنوع طلبع ولی زن نع مح ...

حق تا ابد👌👌👌

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

شک نکن ی کمبودی دارن امکان نداره بدون کمبود کسی برع سراغ این کار بعدم ذات مرد تنوع طلبع ولی زن نع مح ...

مردو زن نداره یسریا بی شرفن هرچقدم محبت ببینن باز دس بردار نیستن

مردو زن نداره یسریا بی شرفن هرچقدم محبت ببینن باز دس بردار نیستن

بخدا اینجوری نیست واسع زن اینجوزی نیست

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
وچقد سختع ک زن تشنع محبتع 🥺

خیلی بده واقعان  من بعضی وقتا شوهرم یکم درگیر کار میشه منو یادش میره خیلی حالم بد میشه 🥺🥺🥺

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ی ۱۳ ساله معلوم کمبود داره

این در مورد بچه سن صدق می کنه نه زنی ک دو تا بچه داره و بالای ۲۵ سال سن 

زنی ک اصالت داره حتی مردش بد هم باشه خیانت نمی کنه تهش جدا می شه ، فقط زنای بی خانواده با این چیزا توجیهه می کنن و آوار زندگی مردم می شن 

بچه ی ۱۳ ساله معلوم کمبود داره این در مورد بچه سن صدق می کنه نه زنی ک دو تا بچه داره و بالای ۲۵ سال ...

اصلن اینجوری ایشالا هیج وقتم نفهمی ک من چی میگم 

2790
2778
2791
2779
2792