2777
2789
عنوان

فوبیای تنگی جا

375 بازدید | 34 پست

نگم براتون امروز صبح ساعتای حدود ۸ بود بچم پاشد جاشو کثیف کرده بود اتاقمون خیلی خیلی کوچیکه یعنی دو نفر برن جا نمیشن و از تو هم باز نمیشه باید از بیرون باز کنه یکی دوتامون رفتیم تو اتاق بچه در و بست موندیم اونجا داشتم خفه میشدم لطفا یه راهکار بدین من فوبیای تنگی جا دارم دست و پا میلزره الان در اومدم اونقدر با دسته جارو برقی زدم یکم از در شکست اومدم بیرون دارم خفه میشم کسیم خونه نیست کمکم کنه چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پیچ گوشتی چاقویی دستگیره بخز نمیشه دم دست نداری واس یکی زنگ بزن بیاد درو باز کنه

الان اومدم بیرون دارم از حال میرم فک کنم میخواستم بدونم چیکار کنم شوهرمم خارج از شهره

نه بابا اومده بیرون تو اتاق تنگ و کوچیکی که داره خفه میشه چجوری میتونه تاپیک بزنه اینجا؟؟؟

اگه گوشیم پیشم بود که زنگ میزدم یکی می اوند باز میکرد از ساعت ۸ اون تو گیر نمیکردم

منم همینطورم😅رفته بودیم کاشان مسافرت ی شهری بود زیر زمین که باید از ی دالون تنگ و خاکی میگذشتیم تا برسیم بهش ۲۰ نفر بودیم من بین راه از تنگی مسیر حالم بد شد اینقد جیغ زدم ۱۵ نفر قبل خودم بودن مجبور شدن برگردن عقب ی عالمه راهو تا من بتونم بیام بیرون

اگه گوشیم پیشم بود که زنگ میزدم یکی می اوند باز میکرد از ساعت ۸ اون تو گیر نمیکردم

اسی منم اینجوریما ینی یجای تنگ و کوچیک باشم تنگی نفس میگیرم احساس خفگی بهم دست میده حالم بد میشه شوهرم میگه تو بمیری چجوری بزاریمت تو قبر ؟؟؟😟😟