2777
2789

خیلی تنبلم اصلا کلا دستمم یواش دست خودم نیست مادر شوهرم زرنگه خونش همش تمیز جاریم با چند بچه و شاغلین خونش برق میزنم اونوقت من نه بچه دارم هنوز خونه بهم ریخته هست آزمایش اینا رفتم سالم بودم افسردگی هم ندارم چون خیلی به خودم میرسم بیرون میرم میگم میخندم ولی وقتی کار به خونه داری میرسه انگار عاجز هستم خیلی هم می‌خوابم از دیشب ساعت 1تا 11خوابیدم میترسم بچه دار بشم نتونم از پس کار بچه بر بیام اینم بگم خیاطی بلدم ولی اونم وقت نمیکنم مثلا الان قرار خونه جارو بزنم و کابینت آشپزخانه تمیز کنم فقط فردا فردا میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خونت غلیظ هست برو حجامت کن و اینکه گوشیو بزاری کنار درست میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
همش افسوس میخورم میگم کاش منم مثل مادر شوهرم و جاریم خواهر شوهرم زرنگ بودم 

هر وقت خواستی خونه رو تمیز کنی آهنگ های مورد علاقه تو گوش کن و شروع کن به تمیزکاری اینجوری انرژی پیدا می‌کنی 

من این کار رو میکنم شاید روی شما هم اثر داشته باشه

هر روز یه قسمت خونه رو سامان بده 

مثلا 

یه روز جاروبرقی اساسی 

یه روز شستن تمام لباس های کثیف

یه روز تمیز کردن کابینت ها 

یه روز تمیز کردن اتاق خواب 

یه روز تمیزکردن اجاق گاز و یخچال 

یه روز برق انداختن سینک ظرفشویی 

یه روز تمیزکردن لوازم آرایشی 

یه روز تمیز کردن اساسی سرویس

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ی کارگر بگیر تمیز کنه دیگ نزار کثیف بش

شوهرم قبول نمیکنه میگه چجوری مادر شوهرم با اون سن خودش تمیز می‌کنه تو هم خودت تمیز کن از طرفی هم خجالت میکشم کارگر بیارم مادر شوهرم اینا مسخره میکنن

چند وقته ازدواج کردین ؟

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 18 دقیقه پیش
2791
2779
2792