سلام من خیلی توی ماه محرم یا روز های دیگه شنیدم که امام حسین یه عربه به تو چه ربطی داره بچسب به خونه زندگیت ولی من واقعا نوکرشم یکم ته دلم خالی میشه بازم هرچی باشه دوسشون دارم میشه یکم راجبش حرف بزنیم؟
بفرما اونارو یه مشت نادون میگن من و امام حسین رسما از تاریکی کشید بیرون
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو قرانی که ما بهش اعتقاد داریم مرزی مشخص نیست همه انسانها یکی هستن عرب و عجم نداره پس هر کس که راهش درست باشه ما میریم طرفش فرقی نداره اون طرف عرب عجم
چه ریطی داره به عرب و غیر عرب امام حسین امام همه است دین فراتر از نژاد و کشور و رنگ و ... است چه فرقی میکنه اهل آفریقا باشی یا توی قلب اروپا امام حسین یه شخصیت معنوی و روحانی و هدایتگره ولشون کن بگن اگه قرار باشه با حرفای یه سری نخود مغز زندگی کنیم که دیگه هیچی
اونا میگن امام عربه اما همونه فردا کریسمس خودشون و خفه میکنن خالم از این جماعت بهم میخوره
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!