2777
2789
عنوان

بی بی چک من

134 بازدید | 10 پست

دوستان اولی واخری بی بی چک یک روز مونده به موعودم و وسطی روز موعود هست با این بی بی چک فردا که میشه روز دوم پریود آزمایش جواب میده 

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

بله عزیزم الهی که مثبت باشه😍ولی خیلی به بی بی چک اعتماد نکن سریع آزمایش بده

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم الهی که مثبت باشه😍ولی خیلی به بی بی چک اعتماد نکن سریع آزمایش بده

با این وجود توی این یک و سال ونیم برای اولین بار فورا یک هاله صورتی میبینم اما بازم باورم نمیشه باید برم آزمایش بتا بدم تا خیالم راحت شه

با این وجود توی این یک و سال ونیم برای اولین بار فورا یک هاله صورتی میبینم اما بازم باورم نمیشه باید ...

پس مبارکه عزیزممم من تاحالا چند بار بی بی زدم و دوخط شده ولی باردار نبودم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
الهی آمین دعام کنید

امروز روز امام زمان هست 

امیدوارم صدای ما رو بشنوه عزیزم 

برات خیر و خوشی بیاد

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

پس مبارکه عزیزممم من تاحالا چند بار بی بی زدم و دوخط شده ولی باردار نبودم 

من قبلاً بی بی چک میزدم هاله صورتی نمیشد و پری میشدم

اما فهمیدم بی بی چک حتما باید هاله صورتی بشه تا مطمن شو حالا آن شالله ببینم فردا چی میشه دعام کنید