2777
2789

خواهرشوهرم داشت دکتر گفت بخاطر استرس

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط استرس رو از خودت دور کن چون با استرس وضعیت بدتر میشه

استرس چ طوری هست؟؟

من همیشه ب خودم میگم شاید دلیل ریزش موهام استرس باشه

اما هیچ دلیلی برا استرس داشتن ندارم تو زندگیم ک باعث اش شه

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

عزیزم شما داری با استرس خودت رو خفه میکنی یه سر به تاپیک هات زدم مدام وای بیاین.وای مژه ریخت وای مو ریخت .اول یکم رو اعصابت کار کن .با این وضع نه خودت خوبی نه پسرت.هر مشکلی راه حلی داره .اول اینکه باید استرس رو از خودت و بچه دور کنی با این رفتارت هرکسی دور و برت هم باشن با همین یه نقطه ضعفت میرن رو اعصابت

استرس چ طوری هست؟؟ من همیشه ب خودم میگم شاید دلیل ریزش موهام استرس باشه اما هیچ دلیلی برا استرس ...

یکم فکر کن .اگه متاهلی خوب میتونه دلیلش فشار مالی باشه درگیری های خانوادگی باشه دعوا و بحث باشه اگه هیچ کدوم نیست شاید یه مشکل جسمی داری که باعث استرس شاید فکر وخیال داری شاید وسواس فکری داری .اگه مجردی شاید به کنکور و قبولی فکر میکنی یا تو خونه ناسازگاری داری اگه هیچ کدوم نیست شاید ترس از آینده داری یا....هزاران دلیل برای استرس هست تو خودت ببین استرست از کجاست

استرس چ طوری هست؟؟ من همیشه ب خودم میگم شاید دلیل ریزش موهام استرس باشه اما هیچ دلیلی برا استرس ...

انه هم می بینی هیچ استرسی نداری برو آزمایش بده استرس یکی از دلایل.میتونه از تیروئید باشه از کم خونی باشه وراثتی باشه بیماری باشه و....

یکم فکر کن .اگه متاهلی خوب میتونه دلیلش فشار مالی باشه درگیری های خانوادگی باشه دعوا و بحث باشه اگه ...

مجردم

د گیری خانواده گاهی داریم 

خیلی عصابم خورد میشه 

باعث میشه گاهی شبا اصلا خوابم نیاد 

یه شب بدترین شب زندگیم بود 

برام خیلی عجیب بود اصلا هر کاری میکردم بخوابم خوابم نمیومد 

اون شب انگار عین دیونه ها ب سقف خیره شده بودم

از شب تا صبح حتی یه لحظه هم چشم رو هم نزاشتم 

اگه خونه مون بین آبجی و داداشم و مامان بابام بحثی شه اصلا خوابم نمیبره 

کنکوری ام هستم ،اما اصلا ترس کنکورو ندارم 

از آینده هم گاهی میترسم ،،خیلی فکر میکنم به اتفاقای بده آینده ک هنوز اتفاق نیوفتاده 

وسواس هم دارم

ساعت ها سر یه موضوع میشینم و خیال بافی میکنم 

اونم خیال بافی منفیییییی

فکرم خیلب منفی هست 

از یه طرفم تنبلی تخمدان دارم ،یه چند هفته ای بود دمنوش رازیانه میخوردم ریزش موهام کم شده بود

با خودم فک میکنم شاید هومون تستسترون مردانه ام زیاده 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
هیچی عزیزم نه غصه داره نه گریه .میری دکتر پوست مزوتراپی و تمام.در میاد با تزریق ‌ناراحت نباش

پرسه سالم دچارش سرش یه سکه بودخیلیییییی بهترشدپمادمیزنم امامژهاش ریخت یکم دراومدفقطدوماه گدشته مژه دیرتردرمیادبنظرت

مجردم د گیری خانواده گاهی داریم  خیلی عصابم خورد میشه  باعث میشه گاهی شبا اصلا خوابم نی ...

ماشالا دختر.دمنوش رازیانه خوبه ادامه بده.گلم استرس نداشته باش هرکسی بالاخره دعوا میکنه بعد مدتی آروم میشن .چرا نمی خوابی تو.اصلا سعی کن دخالت نکنی تو این چیزا.اینده هم کسی ندیده میگن چو فردا اید فکر فردا کنی.تو زمان حال زندگی کن