2777
2789
عنوان

روزای اول بعد طلاق چرا نمی‌گذره🥺

823 بازدید | 17 پست

با اینکه خودم خواستم و خودم میدونستم دیگه تموم شده اون زندگی ، ولی صبح ها انگیزه ندارم از جام پاشم . حالم اصلا خوب نیست تنهایی هم باید از پس همه چی بربیام.برام دعا کنید .....

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

شدی ۹ سال پیش من

میگذره فقط تحمل کن خودتو سرگرم کن

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم 🥲

منم میگفتم یکهفته بخدا خودمو حبس کردم دیدم هیچکی غیر خودم نمیتونه کمکم کنه سریع یجا مشغول بکار شدم فقط برای اینکه خودمو مشغول کنم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

برنامه تفریحی برا خودت بچین 

برنامه ارتقاء فردی ...

هدفاتو یاداشت کن و برو سراغش ...

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

برنامه تفریحی برا خودت بچین  برنامه ارتقاء فردی ... هدفاتو یاداشت کن و برو سراغش ...

میدونی همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم .انتخابم اشتباه بود ولی بقیه چجوری انتخاب درستی داشتن ؟ اینا باعث میشه خودمو نبخشم

میدونی همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم .انتخابم اشتباه بود ولی بقیه چجوری انتخاب درستی داشتن ؟ اینا ...

خیلی های دیگه هم انتخابشون درست نبود حتی بدتر از تو ولی تو شهامتش داشتی جدا شدی!کار سختی انجام دادی

میدونی همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم .انتخابم اشتباه بود ولی بقیه چجوری انتخاب درستی داشتن ؟ اینا ...

تو الان یه آدم پر از تجربه ای...

میتونی دوباره ازدواج کنی با نگاه درست و انتخاب درست شک نکن ... 

جوونی بچه هم که نداری 

هیچوقت ظاهر زندگی دیگرانو نبین شاید اونام درگیر هزار مشکلن فقط طلاق نگرفتن!

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

تو الان یه آدم پر از تجربه ای... میتونی دوباره ازدواج کنی با نگاه درست و انتخاب درست شک نکن ...&nbs ...

نه ازدواج هرگز دیگه 

دقیقا حالتونو درک میکنم چون با تمام وجودم حسش کردم

و چون دوتا بچه داشتم و از نگهداریشون به تنهایی میترسیدم  بازم اشتباه بزرگی کردم و دوباره ازدواج اشتباه کردم و الان باز تنهایی اومده سراغم ، اینبار تنهایی سخت تر از قبل شده

من کسی نیستم بخوام نصیحت کنم، فقط تصمیماتی که میگیرین خیلی همه جوانبو درنظر بگیرین