2777
2789
عنوان

آیا مرد میتونه زن رو اذیت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 30 پست

دوست شوهرم با زنش مشکل داره چندماهه قهرن زنشو طلاق نداده رفته یکی دیگ گرفته تا زن اولی خسته شه مهرشو ببخشه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
دوست شوهرم با زنش مشکل داره چندماهه قهرن زنشو طلاق نداده رفته یکی دیگ گرفته تا زن اولی خسته شه مهرشو ...

چه جوری یکی دیگه گرفته؟ بعد الان مرده با زن اول زندگی میکنه یا دوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پلیس هیچ دخالتی نمیکنه. سال گذشته شوهر همسایمون بعد از کلی اذیت کردن دید خانومه از خونه نمیره خودش بیرونش کرد خانومه هم زنگ زد صد و ده. اومدن گفتن دعوا خانوادگیه ما دخالت نمیکنیم. و همین اقا برا اینکهنفقه نده حکم عدم تمکین گرفت بااینکه خودش ازخونه بیرون کرده بود و قفلارو عوض کرده بود ولی تونست از گیر نفقه نجات پیدا کنه. مهریه هم که نگم بهتره

از کدوم قانون حرف میزنین

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
عزیزم پلیس هیچ دخالتی نمیکنه. سال گذشته شوهر همسایمون بعد از کلی اذیت کردن دید خانومه از خونه نمیره ...

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد اما من زنگ زدم پلیس اومد گزارش نوشت و الانم نفقه تعلق میگیره بهم 

چه جوری یکی دیگه گرفته؟ بعد الان مرده با زن اول زندگی میکنه یا دوم

با دومی 

اولی ک قهره چندماهه سر ی موضوعی مرده لج کرده طلاقش نمیده

زنش نفهمید؟  میشه برام توضیح بدی

اره فهمیده میگ طلاقم بده این میگ بیا زندگی کن نمیخای هم همینطور بمون من طلاقت نمیدم اما ب شوهرم گفته بود میخام کاری کنم مهرشو ببخشه

اولی رفته خونه باباش؟  آخه ازدواج مجدد اصلا بدون اجازه زن اول ممکن نیست

کی گفته ممکن نیس 

نمونش بابای نامرد خودم زن گرفت رو مامانم بدون رضایت مامانم ی پولی میدن ب محضر دار عقدشون میکنن

اره فهمیده میگ طلاقم بده این میگ بیا زندگی کن نمیخای هم همینطور بمون من طلاقت نمیدم اما ب شوهرم گفته ...

نه عزیزم حتنا صیغه بوده 

تو نت بزن حق طلاق ایجاد میشه برای زن اگر مرد بدون رضایت بره زن بگیره 

اره فهمیده میگ طلاقم بده این میگ بیا زندگی کن نمیخای هم همینطور بمون من طلاقت نمیدم اما ب شوهرم گفته ...

مگر اینکه زن ناشزه بشه ودادگاه حکم ازدواج مجدد رو بده به زن

نه عزیزم حتنا صیغه بوده  تو نت بزن حق طلاق ایجاد میشه برای زن اگر مرد بدون رضایت بره زن بگیره& ...

اصلا اینجوری نیس بابای من زن گرفت کلا میدونم قانونش چجوریه 

مگر اینکه زن ناشزه بشه ودادگاه حکم ازدواج مجدد رو بده به زن

نه اینجوری نیس این رفته زن گرفتع زن اول رفت شکایت کرد مرده گفته نیاز جنسی داشتم 😐این زنمم دوس دارم طلاقش نمیدم دادگاه هم ب زن اول گفته اگ کتک خوردی یا خرجی بهت نمیده حق باتوعع ک این مرده هم  دست بزن نداره پول دارم هس 

بابات جدیدا زن گرفته؟ 

نه تقریبا 10 ساله

اما دوست شوهرم تازه گرفته میدونم چی شده قانونش