2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 21 پست
مثل برادر من که وقتی دیپلم گرفت پدرم گفتن برو سربازی بیا وقتی هم که اومد،دیگه آدم سابق نبود..

سربازی کلی ادمو عوض میکنه همسر من عقد کردیم رفت سربازی انقد سرش فشار اورده بودن از همون موقع عصبیه پرخاشگر شده و شبا خواب راحت نداره پدرشم از بچگی خیلی بیش از حد سرش فشار اورده طفلی دلم میسوزه ب حالش چون تک پسر بوده تمام فشار خانواده روی همسر من بوده الان خودش میگه اگر همون موقع میزاشتن میرفتم کار میکردم تو ارزونی خونه میخریدم که الان منت خونه اشونو سر من نزارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که شما علاقه داری به درس 

برادر من هم برعکس مخالفت همهه حسابی درس خوند و حتی وقتی پول نداشت دفتر برای یادداشت بخره با خودکار روی پارچه و شلوارش مینوشت

فیزیک خوند و دانشگاه رفت و پیش رفت کرد و الانم با افتخار استاد فیزیک و رئیس  دانشگاه شده

خیلی خوبه که شما علاقه داری به درس  برادر من هم برعکس مخالفت همهه حسابی درس خوند و حتی وقتی پو ...

من دارم اعلام میکنم کنکوری هایی که میخوای کلاس آنلاین ثبت نام کنید برید داخل روبیکا یا تلگرام هرچی موسسه ها دارن داخل تلگرام و روبیکا هست الکی پول خانواده رو خراب نکنید کلاس آنلاین چندین میلیونی ثبت‌نام کنید 

ولی از من به تو نصیحت،اگه دوست داری،به هر قیمتی که شده دستش بیار،نزار این آرزو تو دلت بمونه،مثل براد ...

واقعا نمیدانم چیکار کنم فشار زیادی میارن چطوری خودم رو آروم کنم