2777
2789
عنوان

خسته ام

226 بازدید | 21 پست

خسته ام از خانواده که من بخاطرشون درس رو تعطیل کنم برم دنبال کار با مشکل صرع که جایی حاضر نیستند من رو قبول کنه

حاضر نیستند کلاس فنی حرفه ای ثبت نام کنند

من بخاطر اونها احساس بی ارزشی میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال اول کنکور افتادم

سال دوم خانواده اجازه ندادن بخونم فرستادنم دنبال خدمت بعد از خدمت کار کردم با پول خدمت و پولی که بعد از کار داشتم خودم منابع تکمیل کردم ولی الآن میگن تا کنکور 4ماه هست 2ماه برو سرکار من هرجایی که برم سریع بیرنم میکنن میگم درس میگه این منابع گرفتی که بشینیم خونه تنبلی کنم بخاطر یه غذا خوردن عذاب وجدان دارم 

شاغل هست ولی متاسفانه با کنکور دادن من سرسخت مخالف هستند 

شما کار خودتو بکن ی گوشتو در کن یکی دروازه شما برعکس همسر منید ایشون درس رو دوس نداشت سخت دنبال کار بود پدرشون نزاشتن ایشون سخت از پدرشون ازین بابت ناراضین 

این چهار ماه رو بکوب بشین درس بخون .

اگه ببینند واقعا داری درس میخونی نمیگن برو کار کن 

ولی اگه سلانه سلانه بشینی به بهانه درس یه روز الکی تو خونه باشی ، یه روز نیم ساعت درس بخونی ، یه روز دو ساعت کتاب ورق بزنی ، میگن پاشو سرکار برو علاف نکن خودتو

شما کار خودتو بکن ی گوشتو در کن یکی دروازه شما برعکس همسر منید ایشون درس رو دوس نداشت سخت دنبال کار ...

وقتی که بفهمند که یه کتاب جدید خریدم سریع زمین و آسمان رو سرم خراب میشه میخواستم برای هزینه کتاب و جزوه برم کمیته امداد میشه 

وقتی که بفهمند که یه کتاب جدید خریدم سریع زمین و آسمان رو سرم خراب میشه میخواستم برای هزینه کتاب و ج ...

برو کتابخونه بگو میرم دنبال کار کتابای کتابخونه هم خوبن هاا میتونی امانت بگیری ،کتاب دسته دوم هم هست با قیمت کم تر 

مثل برادر من که وقتی دیپلم گرفت پدرم گفتن برو سربازی بیا وقتی هم که اومد،دیگه آدم سابق نبود..

آره سربازی یکی از بدترین دوران زندگی هست همه کادری ها کل مشکلات زندگی رو سر سرباز بدوقت خالی میکنن هرچی سرباز قدیمی هست برای سربازان جدیدتر زور میگه 

وقتی که بفهمند که یه کتاب جدید خریدم سریع زمین و آسمان رو سرم خراب میشه میخواستم برای هزینه کتاب و ج ...

اگر صرع دارید فکر کنم بتونید زیر پوش بهزیستی قرار بگیرید ماهیانه یه مستمری مختصری میده و  تو هزینه های تحصیل کمک میکنه و اگر دانشگاه ازاد برید شهریه رو پرداخت میکنه برای دانشگاه دولتی هم کمک هزینه میده حتما بهزیستی شهرتون سر بزنید