2777
2789
عنوان

دوست حسود

186 بازدید | 9 پست

یک دوست دارم خیلی حسوده هرجقدر خوبی میکنم حس حسادتش خنثی بشه بازم باهام همونطور

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

👇🏻مـــــــرکـــــز عمده فروشان پوشاک ایران 👇🏻

✔️عمده فروشی لباس زیر:

_زنانه

_مردانه

_بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بزرگسال

✔️تک فروشی لباس زنانه

برای دریافت لینک کانالهامون فقط کافیه به شماره٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید بلافاصله لینک مورد نظر براتون ارسال میشه

تضمین کیفیت و قیمت✔️

فقط با یکبار خرید مشتری ثابت ما میشوید💯

ارسال به سراسر کشور حتی روستاها✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حسود خوبی نمیکنن از حسود فرار میکنن

کار من اشتباهه؟ قطع ارتباط کار درستیه؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

فیلم مستوران رو نگاه کن ببین عاقبت کات نکردن با آدم حسود چیه 

منم یه دوست حسود داشتم مثل فیلم مستوران میخواست خونه خرابم کنه 

فقط قطع رابطه کن باهاش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ایرانیه؟مال چه سالیه؟

آره راجب داستان های قدیمی ایرانه 

پارسال نشون میداد فصل یکو الانم خلاصه اشو نشون میده از شب یلدا فصل دو میاد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کجابزنم فیلمه بیاد؟کارگردانش کیه؟

تلویزیون نشون میده 

شبا ساعت ۱۲ خلاصه فصل یک شبکه تماشا پخش میشه 

از شب یلدا هم فصل دومش ساعت ده و نیم شبکه یک و تماشا پخش میشه 

اسم کارگردان یادم نیست بزنی گوگل میاد 

خلاصه داستان هم اینه دو تا دوستن یکی بچه دار نمیشه و شوهر خوبی نداره از یک طایفه وحشی و بیابانگرده و حسوده تصمیم گرفت بچه دوستشو بدزده و کاری کنه دوستش از شوهرش جدا بشه تو این وسطا عمه دوستش فهمیدچخبره عمه رو کشت شوهر خودش فهمید شوهرشم کشت و باقی ماجرا ها ...