mmanmahsa مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 عنوان بچه سوم | مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 145 پست کیا با اوردن بچه سوم موافقن؟ 1402/09/24 | 01:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیگورااااات عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 😃 ممنونم عزیزم. شما امپول نگهدارنده هم زدین شیافت پروژسترون میزدم.این سری که باردار شدی برا کسی نگو تا سنوی۱۲هفتگی تا ۳ماه هم خیلی مراقب خودت باش
زیگورااااات عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 😃 ممنونم عزیزم. شما امپول نگهدارنده هم زدین به چه روشی سقط کردی؟
lilycollins1234 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2428 خیلی ممنونم . موندم چرا دکترم با توجه به شرایطم چیزی نگفت خواهش میکنم منم مثل شما مترونیدازول مصرف میکردم و یک فوق تخصص گفتن داروتو عوض کن امیدوارم خیلی زود مشکلتون حل شه و بهترین ها سر راهتون قرار بگیره
serwinoo عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1294 شیافت پروژسترون میزدم. این سری که باردار شدی برا کسی نگو تا سنوی۱۲هفتگی تا ۳ماه هم خیلی مراقب خودت ... مرسی عزیزم ممنونم که برام وقت گذاشتی در انتظار ارامش . .♡
serwinoo عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1294 به چه روشی سقط کردی؟ اولی با قرص دومی چون شیاف میزاشتم بخاطر لکه بینی جام سفت شد نتونستم با قرص سقط کنم کورتاژ شدم در انتظار ارامش . .♡
serwinoo عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1294 خواهش میکنم منم مثل شما مترونیدازول مصرف میکردم و یک فوق تخصص گفتن داروتو عوض کن امیدو ... خیلی ممنونم عزیزم خدا بهتون سلامتی بده در انتظار ارامش . .♡
خورشیدومن عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1616 یعنی اونی که سه تا بچه میاره عقل نداره؟؟؟ نه گلمکسی که پول وامکانات نداره وهی بچه میاره بعدهم انتظار داره که عموشه وظیفشه خرجی بده برای برادرزادش
زیگورااااات عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 اولی با قرص دومی چون شیاف میزاشتم بخاطر لکه بینی جام سفت شد نتونستم با قرص سقط کنم کورتاژ شدم منم اولی با قرص دومی تو خونه صبر کردم خودش افتاد ولی دو سه هفته صبر کردم.انشاءالله این سری براتون خیر و خوبی رقم بخوره
serwinoo عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1294 منم اولی با قرص دومی تو خونه صبر کردم خودش افتاد ولی دو سه هفته صبر کردم. انشاءالله این سری ... خیلی دوره ای سختیه حتی فکر کردن بهش برای من عذابه مرسی عزیزم برای دعای خیرت🙏 در انتظار ارامش . .♡
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 9618 نه اصلا میگه خواهر وبرادر دوست ندارم اصلا تنها نیست همش یامدرسه است یا باشگاه میره و کشتی گی ... خب خداروشکر اره حتما همینکارو میکنم
پرفیوم1378 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 730 پول وسلامت جسم واعصاب مادروپدرمهمترین عوامل هستاگه باشه من دوست دارم چارمی هم بیارمالان دوتا دارمخیلی دوس دارم بچه زیادداشته باشمولی پول ندارم🥺 سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی