2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت چرا والا یه بچه رو رو انگشت میشه چرخوند

سخته بچه داری . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بیار عزیزم حتما بیار به حرف و آیه یاس خونده بعضضضضی ها اصلاااا گوش نکن بیار که اگر نیاری پا به سن بزاری هم خودت هم شوهرت پشیمون میشی.... 

اینایی که میگن نیار و نون گرون ماست گرون شیرخشک گرونه و فلان کلا حرفاشون و جدی نگیر به هزااااااررررر و یک دلیل.

فقط خواهرانه میگم حتما بیار . بعداً برام دعا کن

‌ سلام شرایطت رو ببینید و نظر همسرتون رو

من بودم اصلابهش فکر نمیکردم

دیگه دوتا دارید کافیه

من تک فرزندپسر‌دارم پایه هشتمه هرسه مون بچه دوست نداریم همسرم تو عقد گفت یکی منم موافق بودم

بنظرم تواین زمونه بچه دارشدن ریسک بزرگیه 

منظور من این بود نون بچه دادن زور نداره😔

خوب گلی هرکسی یک طرز فکری داره منم دوست ندارم این حرفا ها رو بزنم خودمم می‌دونم خدا روزی رسونه ولی چه میشه کرد خدا خودش آخر عاقبت ما و فرزندانمون رو بخیر کنه

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

شرایطت رو کامل بسنج  سوای بحث‌مالی 

باید برای همه بچه هات وقت بذاری 

مثلا ببین دخترت برسه سن بلوغ پسرت مدرسه میره بچه اخرت نیاز ب مراقبت زیاد داره 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

به هیچ وجه من الوجوه موافق نیستم هیچ دلیل عقلی و موجهی برای آوردن بچه سوم وجود نداره

دلایل و شرایط زندگی هرکسی متفاوته

ممکنه دلایل اون شخص برای خودش خیلی محکم و درست باشه اما از نظر شما ن

شوهر منم مخالف بود ولی مدام از خوبی بچه ها میگم خانواده همسرم ۳ فرزندن ما دوفرزند واقعا اونا شادترند

برا دومی راضی نمیشه چه برسه سومی، منم همیشه میگم خدایا اگه صلاحه و هروقت صلاحه بدون اینکه خودمون بدونیم خودت بده، چون شوهرم راضی نیس و سفت و سخت جلوگیری میکنه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

اولا کسی که توکلش بخدا باشه دیگه به فکر گرونی و این چیزا نیست کسی از گشنگی نمرده خدا خودش روزی رسونه روزی واااقعاااا روزی هاااااا.

من خودم کلی آدم دور و برم دیدم ضعیف بودن و با آوردن هر کدوم از بچه ها یه پیشرفت بزرگی داشتن 🥹❤️ یعنی واقعا خدا با هر بچه ای که میده کلی برکت و رزق و روزی میاره .

من دیدم طرف تو خوابشم نمیدید .ولی خونه دار شد صاحب شغل عالی پر در آمد.