2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

65 بازدید | 13 پست

دوستان من تو ماه آخر بارداری ام ،بعضی اوقات درد واژن و دور ناف دارم هر وقت در حد سه چهار ساعت  در روز مجبورم بشینم بدتر میشه، امشب چون مهمون داشتیم دو سه ساعتی نشستم، میخاستم ببینم آیا نشستن باعث زایمان یا ترکیدن کیسه آب میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم نمیشه اما ۲ ۳ ساعت پشت سرهم نشستن اونم واسه یه مادر باردار پا به ماه اصلا خوب نیست باید بین ...

نه با فاصله بوده ،در مجموع اینقد نشستم نهایتا هرنیم ساعت یه بار بلند شدم

34

ببخشیدا اسی خب چرا با این شرایطت مهمون دعوت میکنی؟؟

حواست بخودت باشه الان توی 8ماهی مراقب باش تا خسته میشی برو کمی به پهلو دراز بکش زیاد سرپا وایمیسی برو اتاق دراز بکش به شوهرتم بگو تو کارای خونه کمکت کنه تا این 2هفتت بخیر و خوشی تموم بشه

شما وقتی می‌نشستین زیر شکمتون حالت سفتی پیدا میکرد؟

اره اینچیزا واسه ماهای اخر عادیه شاید کمیم درد بگیره زیر شکم و کشاله ی ران میگن دردای کاذبه ولی اصلا خم و راست نشو و خودتو خسته نکن هر کاری انجام میدی 5دقیقه دراز بکش 

ببخشیدا اسی خب چرا با این شرایطت مهمون دعوت میکنی؟؟ حواست بخودت باشه الان توی 8ماهی مراقب باش تا خس ...

من خونه مادرمم اونا مهمون داشتن نمیشد پیششون دراز بکشم ولی بینش میرفتم تو اتاق میخابیدم یکم ولی در مجموع دو سه ساعتی امروز نشسته بودم 

ممنونم عزیزم از استرسم کم کردی ،من خیلی استرس زایمان زودرس دارم

قربونت اصلا استرس نداشته باش استرس سمه استرس چیه ؟یه دسته گل تو راه داری فقط به بچت فکر کن خودتم رعایت کن که انشالله این دو هفتت بخیر و سلامت بگذره تموم بشه حالا رفتی تو 9 ماه اینقد ورجه وورجه کن دیگه خیالتم راحته