ب شدت صدام گرفته و سرفه های دردناکی دارم طوری ک قفسه سینم میسوخت
اما با خوردن آب جوش مکرر درد قفسه سینم خوب شد
اما سرفه هم زیاد میکنم
آب جوش و چایی و دست کم نگیرید
اگه میشه واسه سلامتی من هم دعا کنید زودتر خوب بشمخداخیرتون بده
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
منم این ویروس جدید گرفتم وحشتناک بود سرفه نداشتم اصلا ولی گلو درد وحشتناکی داشتم حتی نمیتونستم ی ذره آب بخورم نفس میکشیدم گلوم درد میکرد از چشام عفونت میومد و بسته شده بود من چایی گرم گرم میخوردم تا یکم نفسم باز بشه خیلی خیلی وحشتناک بود
واسه گلو درد ویکس بگیر عزیز بزن به گلوت بعدم پتو رو بزار زیر گردنت تا گرم بشه دوبار این کارو کنی خوب میشی منم ویکس نجات داد
منم این ویروس جدید گرفتم وحشتناک بود سرفه نداشتم اصلا ولی گلو درد وحشتناکی داشتم حتی نمیتونستم ی ذره ...
خیلی ممنون عزیزم
چندوقت دوره مریضی تون طول کشید تا حپخدب بشین؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
خیلی ممنون عزیزم چندوقت دوره مریضی تون طول کشید تا حپخدب بشین؟
الان یک هفته هست هنوز از چشام عفونت میاد ولی گلوم با همون سه بار که ویکس زدم خوب شد بدبختی من این بود باردار هم هستم جرعت نداشتم دارو قویی بخورم ولی خداروشکر الان خیلی خیلی خوبم خدا پدر و مادر اون بنده خدایی که گفت ویکس خوبه رو بیامرزه منو که نجات نداد
الان یک هفته هست هنوز از چشام عفونت میاد ولی گلوم با همون سه بار که ویکس زدم خوب شد بدبختی من این بو ...
ان شاءالله ک بهتر بشی عزیزم
و ب سلامتی زایمان کنی
خیلی ممنون ک وقت گذاشتی