2789
عنوان

مهریه

125 بازدید | 10 پست

سلام .من مهریه ام و از اردیبهشت ماه گذاشتم اجرا .

وقتی اسناد رفتم روی توقیف اقدام کردم وماشین توقیف شد اونم دوتا داشت .یک پیکان داغون که خانوادگی ازش استفاده میکردند ولی به نام شوهرمن بود . ماشین خودش. و دودانگ هم سند مغازه توقیف شد . حالا که وقت گرفتن شده و حکم به نفع من میاد. دو شب هست به گوشیم زنگ میزنه و منم مسدودش کردم .جواب نمیدم ،پیش خودم فکرمیکنم میخاد دوباره با خوبی بیاد و هرچی اموال داره بره بزنه به نام کسی دیگه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا برام‌دعا کنید هرچی حقمه  وتوی مهریه ام هست بتونم‌بگیرم . سه سال باهاش ساختم و بچه ی ۶ماهه ام به خاطر بی فکریش فوت کرد 

حالا هم‌انتظار دارند همه راببخشم وطلاق بگیرم 

نمیخوای زندگی کنی؟

یکبار بهش فرصت دادم و برگشتم سر زندگی که دیدم دعوا و کتک کاری انجام میده که بیا مهریه اتو ببخش . وخودش منو از خونه بیرون کرد دیگه هم برنمی گردم 

بچت چرا فوت کرد

مشکل قلبی داشت عمل شد .باید دوماه قرنطینه می بود تا سرما نخوره مادرش رفت کربلا وقتی اومد مریض بود . دعوا راه انداخت که بریم خونه مادرم ببینیمش من گفتم نمیام ولی با دعوا منو برداونجا که دوروزبعدش هم‌من مریض شدم و هم خودش .بچه هم ازما ویروس گرفت و عفونت زد به قلب

روی خوش نشون بده ولی روند مهریه رو پیش بگیر با مشاور هم مشورت کن به نظرم

خداروشکر بیشتر کارها خوب پیش رفته و برای پرونده دادگاه وکیل گرفتم بره که من میخام برم .

تواین چندماه که میرم دادگاه مادرش میاد فحش میده تا من عصبی بشم و دادگاه را کنسل کنند .

فقط دعا کن خدا بهم صبربده و هم بر اعصابم مسلط باشم