2777
2789
عنوان

شک در ازدواج

196 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها بیاین ی همفکری کنید

من چندین ساله رابطه دوستی دارم با پسری الان مدت زیادی گذشته ایشون اخلاقش عالیه از نظر مالی وضعشون خوبه مدتیه که اصرار زیادی به ازدواج دارن و چون مدت زیادی دکست بودیم در واقع تموم شدس واسشون و حتی احتمال نمیدن من شک داشته باشم ولی جدی که فکر میکنم من معیارام مثل اون سالهانیست پخته ترشدم البته سهم زیادی از دودل شدنم دلیلش این بود که بعد معرفی به خونواده از نظر ظاهر ی جورایی رفتارشد که ینی خوب نیس و غیرمستقیم از ظاهر داماد جدید خونواده تعریف میشد جوری که مثلا انگار اون خیلی تحفس و من دلسرد شدم فکری شدم که اصن شاید مناسب هم نیستیم ما شاید تو فامیل خیلیا این فکر و کنن واقعا نمیدونم دیگه چی درسته. بچه ها شما جام باشید چیکارمیکنید؟ خیلیی دوسم داره خیلی وابستس انگار کلااایندشو بامن میبینه و برنامه ریخته شرایطیه که هم از نظر دودل شدن تحت فشارم هم جرات اینکه به اون بگم کات کنیم ندارم یکسره ام از اون داماد دیگه تعریف میشه به عناوین مختلف و کلا الرژی پیدا کردم عصبی میشم

مطلقا اینکه بقیه در مورد داماد دیگه چی می گن رو در نظر نگیر. اینا اصلا نشونه ی پختگی نیست...

فقط به خودت معیارهای شخصی و احساسات شخصیت رجوع کن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقا اینکه بقیه در مورد داماد دیگه چی می گن رو در نظر نگیر. اینا اصلا نشونه ی پختگی نیست... فقط به ...

ببین ی جوری شدم که با خودم میگم تو چرا تاحالا مثلا ظاهر خیلی خوب معیارت نبوده سرد شدم

حتما بایدبرم

بله و اینک ب این فک کن تو قراره همه عمرت رو بااون باشی و قراره بابای بچت باشه و راه برگشتی نداری پس خووووب فکر کن عاقلانه بعد تصمیم بگیر باادمای دانا هم مشورت کن

بله قطعا به حرف دل خودت نگاه کن ، بابای من که کلا تو ازدواج سلیقش چرت و پرت بود حالمو بدمیکرد کلا ، مامانمم کلا ثبات نظری نداره ،با اون کسی که افکارش بهتره مشورت کن  من با مامانمم مشورت کردم اما درنظرداشتم ثبات نداره  سبک سنگینی حرفاش و اینکه چقدر درسته و تصمیم نهایی رو خودم گرفتم  

بله قطعا به حرف دل خودت نگاه کن ، بابای من که کلا تو ازدواج سلیقش چرت و پرت بود حالمو بدمیکرد کلا ، ...

با خونواده اصلا نمیخوام جوری صحبت کنم که واسه ظاهر شک دارم چون متاسفانه بعدا هر دعوایی بشه ی جورایی میگن تو داری از حسادت اینکه شوهرخواهرت خوشگل تره میترکی و واسه همین مثلا فلان دعوارو با خواهرت کردی و نمیخواامم این باوروبهشون بدم ک اره اون بهتره