2777
2789
عنوان

ویروس جدید اسهال استفراغ

5664 بازدید | 14 پست

سلام مامانا دخترم چهار روزه اسهال استفراغ داره بعد استفراغش از دیروز قطع شده اسهالشم دفعاتش کم شده و یکم غلیظ تر شده امروز سه بار اسهال کرده ،کلا این چهار روزو بی حال بود نای تکون خوردن نداشت و فقط دراز کش بود و بغیر شیر و آب چیزی نمی‌خورد ،از امروز دارت بازی می‌کنه و در سه دو سه قاشق غذا خورده و موز یه ذره و آب انار و اینا ،بهشم هر روز سرم خوراکی از این پودرها میدیم ،بهش سرم نزدیم تو این پنج روز بنظرتون ببرم سرم بزنم ؟نیازه؟لباش خشک شده و ترک برداشته چیکار کنم بنظرتون؟ببرم بیمارستان کودکان خطر داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بردم دکتر. دو تا امپول زدن .

وگرنه با شربت بهتر نشد .

اسهالش مونده .

کته ماست دادم بهتر شده بود. اما میوه خورد دوباره اسهال شد.

اصلا خوب شدنی نیست .

حتی میگن بعضی داروها آنتی بیوتیک ها باعث اسهال بچه میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شکر که خوب شده

هر قدر میتونی مایعات بده

اب بدنش کم شده

بیمارستان اصلا نبر ، چند نوع ویروس هست

خدایی نکرده از بقیه میگیره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

او ار اس خیلی بده  بزار کم ابی جبران بشه  تا دفع بچه عادی نشده لطفا هیچ نوع میوه و آبمیو ...

چرا؟آخه بدنش کم آب میشه اون موقع ؟او آر آس سرم بده ؟یا سرم خوراکی؟چرا بده؟

کلا میوه رودههارو تحریک مبکنه  همون پودر او ار اس ک تو اب قاطی میشه دارو دیگه ای نمیدی؟

نه دارو گیاهی میدیم با اونا بهتر شد ،غنچه گل محمدی ،شوید میزارم تو آب میجوشه آبشو میدم ،نعنا نبات 

نه استفراغ نداره  بی حالم نیست بازی میکنه  یک هفته پیش هممون مریض شدیم ولی الان خوب شده& ...

پس احتمالا از دندونه نمی‌دونم که عزیزم می‌دونی بدنشونو ضعیف می‌کنه منم برا سرم بلاتکلیف موندم