2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

455 بازدید | 56 پست

هیجان میخوام تجربه های ترسناکتون رو تعریف کنین 

خودم هم تجربه ترسناک تو خوابگاه دارم 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

تو خوابگاه ما اتفاقات عجیب زیاد میفتاد حالا نمیدونم شایعه بود یا نه میگفتن قبلا قبرستون بوده من خودم شبا از بیرون صدای جیغ زیاد میشنیدم 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ جونننن بگید 🤩😁

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بعد یه مدت دیدم شبای جمعه هرشب موقع خواب یه صدای پا میشنوم که تا بالاسرم میاد و تا سرم رو بالا میارم قطع میشه

خوابگاه ما دو طبقه بود و طبقه بالا چهار تا اتاق داشت یه شب جمعه اکثر بچه ها رفتن خونه و اونایی هم که تو طبقه بالا موندن رفتن تو حال طبقه پایین جا دسته جمعی انداختن که بخوابن

من و یکی از دوستام گفتیم ما سرجای خودمون میخوابیم و دونفر دیگه هم وسط اتاق طبقه بغل خوابیدن