2777
2789
عنوان

کسی آمینوسنتز انجام داده؟

230 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میشه تجربه تون رو از آمینوسنتز بگید.عدد ان تی شما چند بود؟نتیجه ش چطور شد؟چطور انجام میدن؟سوزن یکبار مصرف استفاده میکنن یا نه سوزن مخصوصی ک باید مدام استریل کنند؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از بستگان نزدیک ما انجام داد

آن تی ۳.۸ بود

گفت با ی سوزن خیلی نازک انجام دادن درد خاصی هم نداشته

فقط بعدش دک س روز نباید کارای سخت کنی

جوابشم اومد مشکلی نداشت

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
آخه ی عکسی دیدم ی سوزن آهنی خیلی بزرگ بود.ترسیدم گفتم حتما اینو برای همه استفاده میکنن.

من انجام دادم. اره سوزنش بزرگه ولی واسه هر شخصی یکبار استفاده میشه . درد هم نداره فقط تقریبا چند دقیقه باید ریلکس باشی و بدنتو شل کنی

سلام تا اسم امینو سنتز اومد یاد خاطره تلخ خودم افتادم دوست عزیز اول بگم اصلا نگران نباش اکثرا الکی بچه سالمه و اشکال از ازمایشه.به من گفتند بچت منگوله برو بنداز شبانه روز کارم گریه بود.رفتم امضا دادم که اگرم سقط شد با رضایت خودم بوده یک امپول نازک کردن تو شکمم درد هم نداره نترس .من ۹ سال پیش انجام دادم الان که میگن روش جدید تری اومده که خیلی بهتره یک چند روزم گفتند استراحت کن .کلی دعا و گریه تا جوابش اومد که بچه سالمه و اشکال از نمونه خون بوده .ان شالله بچه شما هم سالمه ولی اگر گفتن بده حتما برو‌که خیالت راحت باشه

ممنونم.من عدد  ان تی م ۳.۹۰ هست.گفتن ۱۶ هفته انجام بدم.نتیجه ش خوب بود واس شما؟

آره گلم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️