2777
2789
عنوان

کیا دلشون خونه؟😄

323 بازدید | 24 پست

از دست مادرشوهراشون😅

بنظرتون چیکار کنیم؟😅🤣😂

چرا انقدر مارو حرص میدن ینی؟

و این که چرااا انقدر کار بلدن لعنتیا😁

با یک حرکت و حرف زحمات یک ساله ی مارو پودر میکنن و شوهرامون رو طلسم میکنن😑

شوهرای شمام لوسن؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی وقته حرفا و رفتارشون برام مهم نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

خیلی وقته حرفا و رفتارشون برام مهم نیس

ما هروقت از بیرون میایم 

تا صدای ماشینو میشنوه

نمیدونی چجوری خودشو میرسونه تو کوچه و همه چیو نگاه و چک میکنه عصبیم میکنه چیکار کنم؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

لوس نیستند اما باید قبول کرد اونام پدر و مادر دارند وظیفه فرزندی دارند ، قرار نیست بعد ازدواج فراموش بشن ، همونطور که پدر و مادرای خودمون برامون زحمت کشیدن اونام برای بچشون زحمت کشیدن . اونا رو تو ۲ راهی یا من یا پدرومادرت قرار ندیم . خیلی وقتها حساسیت های ما عروسها باعث واکنش خانواده شوهر میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ازمریضی پسرم دلم خونه .

خدا شفاش بده 

از خدا میخوام خیلی زود حالش خوب بشه🙂

ببین یعنی از راه دورم انرژی منفی میرستن

دیروز زنگ زده ک ما همه سرما خوردیم شما چطور!!!! شوهرم گفت نه ما خوبیم!!!!

امروز من رفتم زیر سرم همسرمم سر درد شدید داشت!!

هر وقتم میرم خونشون یا مسموم میشم یا چشم میزنن مریض میشم 

بخدا خرافات نیست ده دفعه پیش اومده برام

اصلا چشم ندارن مارو ببینن طلا دستم ببینه لباس خوب بپوشم مو رنگ کنم ی تبریک نمیگن

مو فرفری جذاب❤️
خدا شفاش بده  از خدا میخوام خیلی زود حالش خوب بشه🙂

ممنونم خدابهت سلامتی بده خوشبخت بشی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
لوس نیستند اما باید قبول کرد اونام پدر و مادر دارند وظیفه فرزندی دارند ، قرار نیست بعد ازدواج فراموش ...

بله درسته

میگم یه سوال

من چیکار کنم!:هروقت از بیرون میایم مادرشوهرم میاد و همه چیو چک میکنه و نگاه میکنه تک تک خریدامو ،عصبی میشم🥲

حرص میخورم

ببین یعنی از راه دورم انرژی منفی میرستن دیروز زنگ زده ک ما همه سرما خوردیم شما چطور!!!! شوهرم گفت ن ...

فکر کنم شما حساس شدین، اخه کدوم مادری بچشو و زندگیشو چشم میزنع؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ببین یعنی از راه دورم انرژی منفی میرستن دیروز زنگ زده ک ما همه سرما خوردیم شما چطور!!!! شوهرم گفت ن ...

وای منم!

مثل همیم

حالا بیا اینو بکن توی کله ی شوهر من

مگه میفهمه😑

بله ددسته میگم یه سوال من چیکار کنم!:هروقت از بیرون میایم مادرشوهرم میاد و همه چیو چک میکنه و نگاه ...

خب اگه چیزی خریدین که نمیخواین بدونه بزارین مثلا تو ماشین بمونه هر وقت که نیست بیارینش خونه ، یه سری ادم ها پیر که میشن اخلاق های بچگونه ای پیدا میکنند ، باید مدارا کرد ،