2777
2789
عنوان

دوست فضولم.....

168 بازدید | 9 پست

امروز خونه یکی از دوستام دعوت بودم بعد من چون عادت دارم یکم گوشیمو دستم گرفتم مثلا بی دلیل تند تند چک میکردم ببینم کسی پیام داده یا نه با اینکه کسی تو زندگیم نیست فقط چون عادت دارم همش وسوسه میشم گوشیمو بردارم بعد دوستام فکر کردن من با کسی دوستم حتی یکیش که خیلی فوضول همش برام تیکه مینداخت

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه باکسیم باشی نه بهشون مربوطه نه لزومی داره درجریانشون بذاری که فرداپشت سرت هزارتاحرف دربیارن& ...

با کسی نیستم فقط بر حسب عادت همیشگی گوشیمو چک میکردم کسی پیام نداده باشع بعد اینا فکر بد کردن

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

شوخی نبود گفتن تو خیلی ضایع رفتار میکنی فکر میکنی بقیه نمیفهمن 

تو هم سر ب سرشون بذار بگو چقدر زود فهمیدین.مهم نباشه برات

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

حتی اگه باکسیم باشی نه بهشون مربوطه نه لزومی داره درجریانشون بذاری که فرداپشت سرت هزارتاحرف دربیارن& ...

اینو راست میگه

بعد ها هم اگر خبری بود چیزی بهشون نگو

همینجا هزار نفر میان میگن با دوستمون قهر کردیم و ... می‌ترسیم بیاد آبرو ریزی کنه