2777
2789
عنوان

به نظرتون کادوش دست دوم بوده؟

242 بازدید | 15 پست

تولدم بود دوستم اصرار کرد بریم بیرون  بردمش کافه ناهار مهمونش کردم ، یه لباس برام گرفته خیلی بدقواره و زشته، مارکشم تا خورده و کهنه ست...کادوشم نکرده بود گذاشته بود توی مشنبا دسته دار داد بهم گفت وقت نکردم کادو کنم؛ منم چیزی نگفتم تشکر کردم

الان من ناراحت نشم ینی؟ :( 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

نه 

دندونهای اسب پیش کشی رو نمیشمرن

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا.  ازاینور کادو بوده دستش درد نکنه ازاینور اینجوری داغون بهت داده با خود کادو حرفی ندارما حداقل یه کادو پیچی داخل جعبه ای چیزی آخه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
تولد تو بوده تو مهمونش کردی؟ به نظرم به خاطر این ناراحت شو نه کادو😂😂

با دوستامون اینجوری رسم داریم که تولدمون باشه خودمون یه چیزی طرفو مهمون میکنیم 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
با دوستامون اینجوری رسم داریم که تولدمون باشه خودمون یه چیزی طرفو مهمون میکنیم 

اها چون ما برعکسیم 😂

ولی خب میتونست بیشتر وقت بزاره برای کادوت بستگی به خودت داره اگه جاهای دیگه این دوستت کنارت بوده و اوکیه نیاز نیست واسه یه کادو ناراحت شی اما اگه نه کلا اینجوریه ناراحت شو ادمای اینجوری رو باید بزاری کنار که روحت اسیب نبینه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)