2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13620 بازدید | 184 پست
خاله هام رده سنیشون از 34 شروع میشه تا 50 دختر خاله هامم از 12 شروع میشه تا 36 بیشتر به روز ...

پس قوی و عجوبه ای هستی واسه خودت عزیزم خیلی خوشم میاد آنقدر قوی هستی با زنان 30 40 ساله دعوا میکنی و خیلی راحت میزنیشون 

خیلیاشونم عزیزم 10 15 سالی هست تاسیس شده اره تا قبل از 16 سالگی می‌تونستم شکستش بدم ولی از 16 سالگی ...

اها اره پسرا معمولا یهویی بزرگ و قوی میشن  برادر منم تا 16 سالگیش از مامانم شکست میخورد ولی الان دیگه نه  

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل بود عزیزم اره رفتم زیر پایش کبوندمش زمین ولی باز بلند شد و دوباره شروع ب حمله کرد نتونستم کنتر ...

عجیبه خاله   تو خواهر زاده که 24 سالشه و اونطوری که میگی چغر هست و تونستی شکست بدی ولی اینو نتونستی   شاید   درست قفلش نکردی اره؟؟   اگه کامل دراز بکشی روز و پاهاشو با پاهات گیر بدی و قفل کنی دستاشم محکم از مچ دست بگیریی بچسبونی زمین خودتم کامل سنگینیتو بندازی روش اینطوری عمرا نمیتونست بلند بشه    

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
واقعا برام تعجب اوره که دختر 13 ساله تونست زن 36 ساله رو بزنه خیلی راحت یعنی خالت نتونست خودشو از زی ...

منم اگه خودم نمیدیدم عمرا باورم نمیشد ولی خب داورشون بودم مسابقه کاملا منصفانه بود خاله  وقتی اون حرکت که بهت گفتم درست انجام بشه حتی اگه حریفت بچه هم باشد بازم بلند شدن سخت  میشه واس همین گفتم شاید اون دختره رو خوب و کامل قفل نکردی زیرت

اره عزیزم جان سینا رو دیدم چجوری تو 60 ثانیه نتونست خودشو نجات بده چند سالش بود قد و وزنش چند بود چج ...

خاله واس منی که 12 سالم بود اونقدرام راحت نبود    خالم هم  33 ساله 165 قد    85 کیلو وزن    ولی خب  اون تکنیک جان سینا خیلی سنگینه بعد 15 دقیقه کش و قوص و مشت و مال   یه بار انجام دادم روش و  مث جنازه نقش بر زمین شد واس همین تا 60 ثانیه نتونست به خودش بیاد و منم که روش بودم راحت 50 کیلو وزن روش بود نتونست بلند بشه

میگم عزیزم با غریبه هم کتک کاری کردی؟ چند سالشون بوده و نشون چقدر بوده چجوری شکستشون دادی

غریبه که فقط با زنای حدود 40 ساله کشتی گرفتم چند بار چون من از حریف های ریز و  جوون خوشم نمیاد دوس دارم حریفم گنده تر سنگین تر و مسن تر از خودم باشه  اونارو هم همشونو شکست دادم قد و وزن همشونم   حدود  165 تا 175 وزناشونم از 70 تا 90   اونارو به روش کشتی معمولی تسلیمشون کردم

پس قوی و عجوبه ای هستی واسه خودت عزیزم خیلی خوشم میاد آنقدر قوی هستی با زنان 30 40 ساله دعوا میکنی و ...

قربونت بشم خاله  نه بابا اونقدرام گنده نکن منو      ممنون ولی من دعوایی نیستم که کلا دوستانه مسابقه میدم   چه کشتی کجی باشه چه کشتی معمولی  و دلیل اینکه چرا با زنای بزرگتر مسابقه میدم اینه که کلا دوس با اونا انس میگیرم حتی رفیقام هم همشون بالای 30 سال هستن   اصلا رفیق همسن خودم ندارم  

چقدر این تاپیک عجیبه 🙄🤨🙄🫨🥴😵

اره خب اگه روحیه ت مث روحیه خانم های این تاپیک نباشه صددرصد واست عجیب میاد  

عجیبه خاله تو خواهر زاده که 24 سالشه و اونطوری که میگی چغر هست و تونستی شکست بدی ولی اینو نتونستی ...

نه عزیزم از خواهر زادم شکست خوردم . من اونو شکست ندادم . اون دختره هم انداختمش زمین تا میخواستم قفلش کنم دوباره بلند شد پنج دقیقه ور رفتیم منو کبوند زمینو قفلم کرد

غریبه که فقط با زنای حدود 40 ساله کشتی گرفتم چند بار چون من از حریف های ریز و جوون خوشم نمیاد دوس د ...

آفرین خیلی خوبه منم دوست دارم با مبارز های جوون بیشتر مبارزه کنم بعضی وقتام با هم سن و سالام

خاله واس منی که 12 سالم بود اونقدرام راحت نبود خالم هم 33 ساله 165 قد 85 کیلو وزن ولی خب ...

بازم عزیزم قوی بودی که تونستی 85 کیلو رو بلند کنی در کل آفرین دیگه باهاش مبارزه نگرفتی بعدا؟ یا بازم شکست میخورد 

قربونت بشم خاله نه بابا اونقدرام گنده نکن منو ممنون ولی من دعوایی نیستم که کلا دوستانه مسابقه ...

نه عزیزم حقیقته که قوی هستی خودتو دست کم نگیر اینمه زن بزرگتر از خودتو تونستی بزنی و شکست بدی . ما هم همینیم بیشتر دوستانه و دست جمعی مسابقه میدیم خودمونو گروه بندی میکنیم

نه عزیزم از خواهر زادم شکست خوردم . من اونو شکست ندادم . اون دختره هم انداختمش زمین تا میخواستم قفلش ...

عه خاله خودت گفتی سه بار کشتی گرفتی با خواهر زادت که دو بار اون  و یه بار هم تو اونو شکست دادی  پس یعنی بازم میتونی پس این دختره هم خاله ازت میخوام باختتو تلافی کنی و شکستش بدی   تنها نقطه ضعفت اینه که سرعت نداری   اگه با سرعت انحام بدی میتونی قبل از اینکه  اون دختره بلند بشه قفلش کنی