کیا زن مرد مطلقه بچه دار شدن... من به همسرسابق شوهرم حساسم هنوز بعد یکسال شوهرم رو تو اینستا دنبال میکنه با اونکه ازدواج کرده وشوهر جدید داره... بعضی وقتها هم که شوهرم تو فکره نسبت بهش بدبین میشم... دیگه دارم اعتمادبنفسمو از دست میدم
حساس نشو خودتو آزار نده اونا اگر همو میخاستن جدا نمیشدن
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
حساسیتت الکیه. اونا فقط فالو میکنن که فضولی کنن همین.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
شوهرم که نمیخواد ولی بعضی وقتها هم ازش پیش من تعریف میکنه میگه زن خوبی بود شما باشین چکار میکنید😔😔 ...
خب باشه مردا کلا دلشون دریاست، مردا اکثرا تو گذشته کسی رو داشتن حالا یا عاشق بودن یا نامزد یا زن هر چی، برات مهم نباشه یعنی سعی کن برات مهم نباشه رو اعتماد ب نفس خودت کار کن، تو براش جذاب تر از اونی، چون جدیدی
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
ببین آدم اگه بدونه همسرش در گذشته علاقه هم به زن دیگری داشته طبعأ حالش بد میشه. حالا همسر شما که ازدواج کرده و از آن ازدواج گویا بچه هم داره که حساسیت شما رو بیشتر میکنه. ولی وقتی ببینی همسرت دیگه حسی بهش ندارم حساسیتت کم میشه