2777
2789

میشه گفتن منم لایک کنی این مشکل رو دارم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خییییر

اول علت رو پیدا کنین

و درمان کنین و درکنارش از محصولات مناسب استفاده کنین

جوش پشت و بازو از کبد چرب

سرکه انگبین بخور

شامپو بدن ویتامین سی و چای سبز تراست عالیه

خودم مشاور فروشم

برند تراست شرکت مهلران تحت لیسانس لوزان سوئیس

...
ازکبدت هستش

اآزمایش دادم تازگیا مشکلی نداشتم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

[QUOTE=320900381]اآزمایش دادم تازگیا مشکلی نداشتم [/QUOTازمایش چی دادی

چکاپ کامل دادم 

اول کار یه آزمایش هورمونی بدید 

باید از نظر سلامت کبد بررسی بشید 

اگر مشکل هورمونی نداشتید که احتمال خیلی قوی دارید باید برید دکتر پوست یه سری دارو پوستی بهتون میدن 

فعلا شامپو بدن برای پوست حساس بگیرید 

خوراکی های تیزم نخورید 

ب

نه عزیزم  با اینها که لک و جوش بازوت از بین نمیره. اگرم بره موقتی  شما کبدت چربه  مط ...

ن هیچی مشکلی ندارم بخاطره استرس و عصبیه ک اینجوری میشم خودم دستکاریشون میکنم و میشن لک

میشه لطفا بگی😔

عزیزم

کبد چرب رو باید ازمایش خودشو بدی صددرصد کبدچرب داری جوش پشت و بازو و لک دورچشم از کبد چرب

برو ی طب سنتی خوب پیدا کن ازش سرکه انگبین اصل خوب بگیر بمدت ۳ماه یا ۱۲۰روز هرشب ۱لیوان میل کن

داروهای الکی نخوری چ میدونم یکی گف فلان پودر کبدداریم منظورم ازین دست سازاس اصصصلا استفاده نکن فقط با سرکه انگبین و تغذیه درست

فست فود بزارکنار

نوشابه ممنوع

غذاهای چرب زیادنخور

بین غذا یا بلافاصله بعد غذا اب نخور

...