2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله اشکال نداره ما هم شبای یلدا خونه مادرشوهرم دونگی میریم پدرشوهرم فوت شده و هزینه زندگی زیاده
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
حس خوبی نداره برام راستش . مادر بزرگ پدر بزرگم وضع مالیشون معمولیه اما میخوان برای پسراشون مال جمع کنن . این مسایل هم برای شوهرم هضم نشدنیه . یه سیخ جوجه و یه پرس برنج ! نمیدونم حس بدی دارم به این کارا ولی . گفتن خودتون بدین به شوهراتون نگین
من که خونه فامیل های شوهرم میرم کلی غذا میزارن جلو آدم رنگ و وارنگ . عارم میشه این مدل مهمانی ها رو برم . من دعوتشون کردم اول زندگیم کلی غذا گذاشتم جلوشون . چرا یه پرس غذا بخورم پولشم بدم
دختر خاله هام هر ماه میزارن ولی چون هرماهه به نطرم بعضیا میگن فلانی کمتر از پولش داد بقیه رو برداست یا خوب نداد ولی اگه یه باره اشکال نداره
دنیای ادم برفی خیلی سادست٬اگه برف بیاد هست اگه برف نیاد نیست.مثل دنیای من٬اگه تو توی زندگیم باشی هستم اگه تو نباشی نیستم همسرم
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز