2777
2789
عنوان

بچش سقط شد🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 26 پست
من بودم هیچی جواب نمیدادم و نمیگفتم  آخه آدم چی بگه ؛ بگه تولدت مبارک خدا صبرت بده؟ یه جوریه ی ...

نمیدونم واقعا انقد دلم واسش خونه نمیدونم چی بگم آخه میترسم اگه چیزی نگمم یوقت ناراحت شه نمیدونم موندم بین دوراهی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم واقعا انقد دلم واسش خونه نمیدونم چی بگم آخه میترسم اگه چیزی نگمم یوقت ناراحت شه نمیدونم موند ...

شاید بهتر باشه بری حضوری پیشش ؟ یکم دلداریش بدی الان تنهایی گناه داره

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

باید یه سال صبر کنه یا حداقل ۶ماه  بعدش باردار بشه  و به دکترش بگه سرکلاژش کنن و استراحت ...

همه اینکارارو کرده واسه این دفعه هم کلا استراحت بود حتی بخاطر اشعه گوشیم دست نمیگرفت هعی چی بگم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
شاید بهتر باشه بری حضوری پیشش ؟ یکم دلداریش بدی الان تنهایی گناه داره

نمیتونم واقعا اگه رفتم بجا اینکه اونو دلداری بدم خودم گریه میکنم💔واسش دعا کن

نمیدونم واقعا انقد دلم واسش خونه نمیدونم چی بگم آخه میترسم اگه چیزی نگمم یوقت ناراحت شه نمیدونم موند ...

بگو بمیرم برای دلت عزیزدلم؛خدا بزرگه ناراحت نباش 

اگه کمکی خواستی یا کاری داشتی روی من حساب باز کن منم مثل خواهرت

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

آخه چرا باید بخاطر اینکه تو چیزی نگفتی ناراحت شه؟ اون الان تو درد خودشه و به کسی کار نداره 

سکوت هم نشونه همدردیه دیگه؛ آخه این تولد تبریک گفتن نداره به نظرم 

یا اگه میخوای فقط براش بنویس خدا بهت صبر بده دختر عموی عزیزم 

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

نمیتونم واقعا اگه رفتم بجا اینکه اونو دلداری بدم خودم گریه میکنم💔واسش دعا کن

حتما براش قران میخونم خدا بهش صبر بده انشالا

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

همه اینکارارو کرده واسه این دفعه هم کلا استراحت بود حتی بخاطر اشعه گوشیم دست نمیگرفت هعی چی بگم

بهش بگو ناراحت نباشه حتما یه حکمتی داره 

دست ماهم نیس دست خود خداست خودش میده خودش هم میگیره اون بچه ها هم روز قیامت شفیعش میشن

من ۵ماه بودم خونریزی افتادم و رفتم بیمارستان و گفتن باید سقط کنی و من میگفتم سقط نمیکنم و اوتا یکسره میگفتن سقط و با رضایت خودم بعد از ۷روز از بیمارستان مرخص شدمو دکتر گفت اگه میخوای نگهش داری باید استراحت مطلق مطلق باشی و حتی برای سرویس هم از جات بلند نشی و زیرت لگن بگیرن و ۲ماه تمام زیرم لگن گرفتن و حموم نرفتم هردوهفته مامانم لگن میاورد سرمو از تخت اویز میکردم و میشست و بدنمو هم با پارچه خیس تمیز میکرد بیشتر روزاش خونریزی و عفونت داشتم و تا اینکه ۷ماه زایمان کرد و پسرم ۵روز زنده بود 

و بعد ۵روز اسمانی نیس اونجا بود که فهمیدم هیچ چیو بزور نمیشه نگهش داشت  

پس دست مانیس و دست خود خداست 

برین پیشش دورشو خلوت نکنین اون حالش بده 

بهش بگو ناراحت نباشه حتما یه حکمتی داره  دست ماهم نیس دست خود خداست خودش میده خودش هم میگیره ا ...

ممنون عزیزم از حرفات❤️

امیدوارم خدا بهت بهترینا رو بده