من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا گریه همون دیقه میگفتی مگه من چی گفتم که اینجوری میکنی نمیخوایی جواب نده چرا داد میزنی&nbs ...
گفتم زشته جلو خانوادم بش حرفی بزنم. الان تو اتاقم بش پیام دادم همینو گفتم. خودشم پشیمون شد.اما چ ارزشی داره واقعا اول ضایعم کنی بعد پشیمون شی.. کار ی بار و دوبارش نیس آبروم میبره پنج دقیقه بعد پشیمون میشه
والا این مردارو باید ازشون زهر چشم بگیری وگرنه خیلی پرو میشن من همسرم دعوامون میشد سریع میگفت العان زنگ میزنم مامانت منم میگفتم تو بیجا میکنی زنگ بزن منم زنگ میزنم به ننه بابات هرچی از دهنم درمیاد میگم کباب خوردنی مامان باباهامون نیستن تو دعواهامون چرا اذییتشون کنیم دیگه این کارشو ترک کرد