2777
2789
عنوان

شوهر دیوانه

475 بازدید | 17 پست

متنفرم ازش کاش ازدواج نمیکردم. باهاش صحبت عادی میکنم تو جمع داد میزنه سرم جلو بقیه ضایعم میکنی، بعدش میفته غلط کردن . به چه دردم میخوره وقتی آبروم میبره و خیط میشم. واقعا تعادل روانی نداره. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خیلی بده 😑

الان خونه بابام اینام. داریم فوتبال میبینیم. گفت دایی فلان دوستم مرده منم خیلی عادی گفتم عه راستی کجا کار میکرد؟ داد بلندی زد سرم گفت دارم پیام میدم تو گروه هی حواسمو پرت میکنی..خیلی ضلیع شدم پیش خانوادم خیلی خجالت میکشم اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم

خب توخونه باهاش صحبت کن بگو اون رفتار تو هم منو ناراحت میکنه هم شئن و شخصیت خودتو میاره پایین  ...

خیلی وقتا بش گفتم اونم معذرت خواهی کرده و توافق کزده تو جنه احتراممو نگه داره. اما باز فایده نداره

چرا گریه همون دیقه میگفتی مگه من چی گفتم که اینجوری میکنی  نمیخوایی جواب نده چرا داد میزنی&nbs ...

گفتم زشته جلو خانوادم بش حرفی بزنم. الان تو اتاقم بش پیام دادم همینو گفتم. خودشم پشیمون شد.اما چ ارزشی داره واقعا اول ضایعم کنی بعد پشیمون شی.. کار ی بار و دوبارش نیس آبروم میبره پنج دقیقه بعد پشیمون میشه

والا این مردارو باید ازشون زهر چشم بگیری وگرنه خیلی پرو میشن من همسرم دعوامون میشد سریع میگفت العان زنگ میزنم مامانت منم میگفتم تو بیجا میکنی زنگ بزن منم زنگ میزنم به ننه بابات هرچی از دهنم درمیاد میگم کباب خوردنی مامان باباهامون نیستن تو دعواهامون چرا اذییتشون کنیم دیگه این کارشو ترک کرد