2777
2789
عنوان

شهریار..........

130 بازدید | 5 پست

آمدی 

جانم به قربانت ولی حالا چرا؟

بی وفا 

حالا که من افتادم از پا چرا........

نوش داروییو 

بعد از مرگ سهراب آمدی.........

سنگ دل..........

این زودتر میخواستی........

حالا چرا؟..........

حالا چرا..............

به سلامتی دلشکسته ها............💔💔

یکی بود ع این تاپیکا میزد کلا الان کم میدا شدع ط داری ادامش میدی😐😂

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی هست آیا؟ 🤣😐 هر چی باشه از حرف های خاله زنکی بهتره......

عزیزم من اینه نیستم ک😔😂

هولی چیزیم نیسم روزی ۱۰۰ بار شکست عشقی بخورم🤣🤣

ریپم نزن دلم نمیخواد برای بار دوم کاربریتو جدیدتو ببینم😔😔😂

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)
6262رو میگی

یادم‌نمیاد😂🤦🏻‍♀️