چن روزه از ژل شستشو و تونر واسه صورتم استفاده میکنم ب حدی پوستم خشک شده ک هم پوسته پوسته شده هم میسوزه ی غلطی کردم پوستم انقد نرم بود فکر نمیکردم اینجوری بشه راهکاری دارین ک پوستم از این خشکی دربیاد؟؟؟؟؟
اره همینطوره من قبلی ک این چیزا رو بزنم پوستم خیلی خوب بود ی غلطی کردم بخدا 😞
منم همینطور پوستم خیلی عالی بود ولی اون موقع ها که ژل میزدم پوستمو خیلییییی خشک میکرد هنوزم که نمیزنم اثراتش هست ولی باز بهتر شده البته من کلا پوستم تا حدودی خشک بوده و هست
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
اره من میزدم مسوخت قرمز میشد نزدم دیگ تو سایت هم زدم نوشته بود که ممکنه حساسیت ...
آها ممنون
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
☹️☹️هوف لعنت آخه پوست ب این خوبی رو خودمون داغون میکنیم
میدونی برا اینه که اعتماد به نفس نداریم وگرنه پوست خودمون خیلی بهتره