2777
2789
عنوان

خشکی پووووست

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 43 پست
کلا بنظرم هیچی به پوست نزنی خیلی بهتره ما فک میکنیم پوست رو خوب میکنن ولی اثرات خوبی ندارن 

اره همینطوره من قبلی ک این چیزا رو بزنم پوستم خیلی خوب بود ی غلطی کردم بخدا 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همینطوره من قبلی ک این چیزا رو بزنم پوستم خیلی خوب بود ی غلطی کردم بخدا 😞

منم همینطور پوستم خیلی عالی بود ولی اون موقع ها که ژل میزدم پوستمو خیلییییی خشک میکرد هنوزم که نمی‌زنم اثراتش هست ولی باز بهتر شده البته من کلا پوستم تا حدودی خشک بوده و هست

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اره من میزدم مسوخت  قرمز میشد  نزدم دیگ  تو سایت هم زدم نوشته بود که ممکنه حساسیت ...

آها ممنون

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

منم همینطور پوستم خیلی عالی بود ولی اون موقع ها که ژل میزدم پوستمو خیلییییی خشک میکرد هنوزم که نمی‌ز ...

☹️☹️هوف لعنت آخه پوست ب این خوبی  رو خودمون داغون میکنیم

☹️☹️هوف لعنت آخه پوست ب این خوبی  رو خودمون داغون میکنیم

میدونی برا اینه که اعتماد به نفس نداریم وگرنه پوست خودمون خیلی بهتره

☹️☹️هوف لعنت آخه پوست ب این خوبی  رو خودمون داغون میکنیم

گفت پاییز حساسیتا عود میکنه و ژل الوورا خیلی بهتر کرد با عسل 

و قبل دکتر رفتنم هم با سرم شستشو میشستم بهتر کرد ولی خشک میکرد 

خلاصه دکتر کرم دست ساز داد اوسرین و دوتا ترکیب دیگ هم داره دقیق نمیدونم چیان