2777
2789
عنوان

خشکی پووووست

238 بازدید | 43 پست

چن روزه از ژل شستشو و تونر واسه صورتم استفاده میکنم  ب حدی پوستم خشک شده ک هم پوسته پوسته شده هم میسوزه ی غلطی کردم پوستم انقد نرم بود فکر نمیکردم اینجوری بشه راهکاری دارین ک پوستم از این خشکی دربیاد؟؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آره منم ژل شستشو که میزدم پوستمو خیلییییی خشک میکرد ولی هنوزم پوستم خشکه متاسفانه ولی نه تا این حد استفاده نکنی چند وقت فک کنم اثرش بره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بعضی ژل های شستشو و تونر ها واقعا مواد داخلشون افتضاحه و خشک کننده. همیشه 

Gentle cleansing foam وو... بگیرین یا روش نوشته باشه برای پوست خشک و حساس

تونرهای سنتی هم خیلی خشک کننده ان و اکثر ادمها تونر لازم ندارن اصلا. تونر مرطوب کننده هم هست البته که اون داستانش فرق داره

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
وای آره منم ژل شستشو که میزدم پوستمو خیلییییی خشک میکرد ولی هنوزم پوستم خشکه متاسفانه ولی نه تا این ...

ینی راهی نداری چیزی نیس بزنم خیلی اذیتم خیلی خشک شده 🥺

ینی راهی نداری چیزی نیس بزنم خیلی اذیتم خیلی خشک شده 🥺

من دیگه نمی‌زنم یکم صبر کنی مثلاً دو یا سه هفته اثرش می‌ره فک کنم ولی آبرسان هم خوب باشه فک کنم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

کلا بنظرم هیچی به پوست نزنی خیلی بهتره ما فک میکنیم پوست رو خوب میکنن ولی اثرات خوبی ندارن 

ابرسان نزن که بدتر میشه 

واقعا؟