2777
2789
عنوان

مه مغزی

315 بازدید | 6 پست

. در واقع هیچ حسی نداری ، نه خوشحالی نه ناراحت نه میخندی نه گریه می‌کنی . عین مرده متحرک . تو مغزم هیچ حسی نداری . همه چی مبهمه ، انگار توی شکم مادر ، به همون تاریکی ، داری تو آب غلط میخوری . خیلی مبهم هستش . توان درک کردن رو ازم گرفته ، یک قسمت از حافظه م پاک شده ، یعنی هستش ولی نمیفهمم ش . چند هفته پیش این جور بودم که خیلی شدید بود ولی حافظه و درک کردن سر جایش بود بعد از چند روز خوب شد ، ولی دوباره الان یک یا دو هفته هستش که دوباره این جور شدم و به همه اونا اینکه خیلی چیزا رو درک نمیکنم و نمیفهمم هم اضافه شده . فکر میکنم شاید بخاطر اینه که برای کرونا زیاد از خونه بیرون نمیریم و همش تو خونه هستیم این جوری شدم . بخاطر همین سعی میکنم تو خونه خودمو سرگرم کنم ولی بیشتر وقتا رو اضافه میارم و دوباره همون حالتا سرازیر میشه تو مغزم .خانواده فکر میکنن شاید افسرده شدم . تو اینترنت که گشتم اسمش مه مغزی هست ، بخاطر چند تا چیزه که چند تاش خواب کم و استرس و .... که تو این دو هفته برام اتفاق افتاد. البته الآن دیگه خواب و استرس م رو کنترل کردم ، اون حس ها هم بهتر شده ولی کاملا خوب نشده ، بیشتر اینکه قدرت درک رو ازم گرفته اذیت م می‌کنه . تا حالا براتون اتفاق افتاده ؟

من چند سالی هست اینطوریم

شدتشم کی و زیاد میشه بعضی وقتام محو

و امسالم که کنکوره و..

فقط اینجوریم به مغزم که هی لطفا حس کننن

نمیدونم بیاد چیکار کنیم

قرص خاصی مصرف میکنی؟یا روحیت تحت فشار بوده؟سطح انرژیت چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان