2777
2789

خب چرا آخه باید بزنه دلیل همسر چی میتونه باشه ؟

یعنی کسی هست واقعا؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من خودم دوس دارم ولی به خاطرفامیل وحرفاشون نمی تونم ی بارزدم فامیل مادرم اینقدحرف زدن وچش کشیدن...😶

مجردم

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتا خودخدا گفته گردی صورت ببینن عب نداره اما ی سری چیزای مازاد اضافه شده مث همین پوشیه

شوهرم میگه این برای وقتی هست که صورت زینت نداشته باشه وقتی ابرو‌ برداشتی و .... باید پوشیده بشه.

شوهرم میگه این برای وقتی هست که صورت زینت نداشته باشه وقتی ابرو‌ برداشتی و .... باید پوشیده بشه.

ب نظر یکم افراطی میاد عزیز

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

شوهرت خیلی سخت گیره 

فکر کنم آیت الله مکارم شیرازی گفته ارایش ملایم اشکال نداره چون همه چیز متناسب با زمانه 

شما الان پوشیه بزنی بدتر جلب توجه میکنه 

تو دانشگاه یه دختر پوشیه میزد 

سر پسرا با این دختر میچرخید چون براشون عجیب بود