2777
2789

نه انرژیش بالام میرع😐😒

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای بخوری ایا

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

من پیش دیابت گرفته بود سر بارداری اولم دکتر گفت متفورمین بخورم روزی یدونه من سه تا خوردم تو یه روز  چون عروسی رفته بودیم هم پلو هم دسر و کیک ونوشابه خورده بودم گفت فندک بالا نره....شبش قندم افتاد داشتم میمردم...شما میگی ۱۰ تا ورق!!!!!!

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍
من پیش دیابت گرفته بود سر بارداری اولم دکتر گفت متفورمین بخورم روزی یدونه من سه تا خوردم تو یه روز&n ...

وای سر بارداری خیلی خطرناکه کاش اگه یکی بود یک و نیم میکردی

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
آدم میمیره؟

ببین عزیزم اکثر داروها عوارض دارن...اگه زیاد مصرف بشن رو اعضای داخلی بدن مثل کبد و کلیه و معده ... و خصوصا قلب ومغز...تاثیر میزارن و باعث از کار افتادن اون میشن...هر کدوم از این اعضا از کار بیفته کار شخص به مردن می‌کشه..کلیه از کار بیفته.و.کبد از کار بیفته...معده خونریزی کنه....دیگه شما خودتون حساب کنین که چی میشه ....توصیه میکنم قسمت یکی مونده به آخر فیلم زخم کاری۲(ردخون) رو هم  ببینین .

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍