2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا خوردم ولی نمردم بعدم بالا آوردم دوتا قرص چروک هنوز تو روشیی نمردم چیکار کنم

اوکی!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ما چند وقت پیش ماشینمون خیلی مدلش پایین بود فروختیم...به نظرتون اشتباه کردیم؟ماشینم میره بالا تا ما ...

من به شدت مخالف فروش طلا هستم ولی برای ماشین و ملک مشکلی ندارم 

چون طلا رو میشه خورد خورد خرید ولی ماشین رو نه 

۵۰ گرم دوروز پیش فروختم دارم سکته میزنم . باور کنید آنقدر گریه کردم

حق داری منم ۲۳گرم دیشب گرفتم ۷۰ تومن سه تا النگوی به چهارتا النگوی دیگم اضافه کردم ولی یه مدل تک پوش دارم میخام عوضش کنم از این مدلها که باز میشه بخرم منم ناراحتم دویست تومن پول داشتم النگو هام از بس مامانم گفت عوض نکن ضرر میکنی شبیه همون قبلا خریدم الان میگم کاش مدلش تغییر میدادم اماراتی می‌گرفتم 

اگ فکر کردیدروغ میگم بگو عکس بدم

گفتم که اوکی !

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چرا سکته‌ 

حق داره خیلی انرژی منفیه منم یبار میخواستم بفروشم آنقدر عصبی شدم منصرف شدم خخخ اصلا نمیشه ۳۵۰گرم طلا دارم باز هم دلم میخاد بخرم فکر کنم وسواس احتکار طلا گرفتم