ساعت ۲ شب دوس دختر قبلیش ک از همه جا بلاک بود به شوهرم زنگ زد فرداش شمارشو دادم ب مادرشوهرم دعواش کرد ک دگ مزاحم پسرم نشو ازدواج کرده گف میدونم کارش داشتم!
گذشت تا اینک یروز خیلی یهویی اینستا شوهرمو چک کردم ببینم پیج فیک داره یا ن ک کاش چک نمیکردم
دیدم ب همون دختره با پیج فیک پیام داده دلم واست تنگ شده کاش بتونم یبار دگ ببینمت خانم کوچولو
گوشیو پرت کردم تو دیوار از شدت عصبانیت رفتم خونه خودمون ب جون من و مامانش قسم خورد ک دختره ازش فیلم داشته میخواسته ببینتش فیلمارو بگیره و ی فرصت دگ بش بدم با گریه التماس برگردوندم
ولی من دگ نمیتونستم بش اعتماد کنم ما زنا حس شیشم داریم تو این مسائل
دیشب رفتم تراکنشاش از نرم افزار آپ دیدم ۲ میلیون ب نام همون دوس دختر قبلیش واریز کرده بود🙂
درصورتی ک اینماه بهم پول تو جیبی نداد دروغ گف ندارم از مامانت بگیر هنوز ک تو عقدیم
بهش گفتم ماه بعد شب چله اوله بیا بریم واسم لباس بخر رسمه گف اینماه نمیتونم ی ی قرونی ندارم با اینک داشته و واس اون دختره ریخته🙂
باهاش دعوا کردم ک چرا باید واس ی زن دوتومن بریزه میگ تو خیلی شکاکی مریضی قبل ازدواج ازش ی سگ گرفتم دیدم بهم زنگزده گفتم شاید پولشو بخواد واسش ریختم ک دگ بم پیام نده
ولی این توجیهش خیلی مشکوکه از کجا شماره کارتشو داشته ب دختره ک زنگ زدم پرسیدم واس چی شوهر من دوتومن واست ریخته اول گف اشتباه میکنی بعد ک پرینت حساب فرستادم گق برو از شوهرت بپرس ب من چه
چیکار کنم؟:)