2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

261 بازدید | 15 پست

ساعت ۲ شب دوس دختر قبلیش ک از همه جا بلاک بود به شوهرم زنگ زد فرداش شمارشو دادم ب مادرشوهرم دعواش کرد ک دگ مزاحم پسرم نشو ازدواج کرده گف میدونم کارش داشتم!

گذشت تا اینک یروز خیلی یهویی اینستا شوهرمو چک کردم ببینم پیج فیک داره یا ن ک کاش چک نمیکردم

دیدم ب همون دختره با پیج فیک پیام داده دلم واست تنگ شده کاش بتونم یبار دگ ببینمت خانم کوچولو

گوشیو پرت کردم تو دیوار از شدت عصبانیت رفتم خونه خودمون ب جون من و مامانش قسم خورد ک دختره ازش فیلم داشته میخواسته ببینتش فیلمارو بگیره و ی فرصت دگ بش بدم با گریه التماس برگردوندم

ولی من دگ نمیتونستم بش اعتماد کنم ما زنا حس شیشم داریم تو این مسائل

دیشب رفتم تراکنشاش از نرم افزار آپ دیدم ۲ میلیون ب نام همون دوس دختر قبلیش واریز کرده بود🙂

درصورتی ک اینماه بهم پول تو جیبی نداد دروغ گف ندارم از مامانت بگیر هنوز ک تو عقدیم

بهش گفتم ماه بعد شب چله اوله بیا بریم واسم لباس بخر رسمه گف اینماه نمیتونم ی ی قرونی ندارم با اینک داشته و واس اون دختره ریخته🙂

باهاش دعوا کردم ک چرا باید واس ی زن دوتومن بریزه  میگ تو خیلی شکاکی مریضی قبل ازدواج ازش ی سگ گرفتم دیدم بهم زنگزده گفتم شاید پولشو بخواد واسش ریختم ک دگ بم پیام نده

ولی این توجیهش خیلی مشکوکه از کجا شماره کارتشو داشته ب دختره ک زنگ زدم پرسیدم واس چی شوهر من دوتومن واست ریخته اول گف اشتباه میکنی بعد ک پرینت حساب فرستادم گق برو از شوهرت بپرس ب من چه

چیکار کنم؟:)

راست میگه از شوهرت بپرس 

اونی که باید بهت متعهد باشه شوهرته نه یه دختر غریبه

هرچند اون دختر هم بی وجدان هست و آدم مشکل داری

اما طرف مقابل شما شوهرته

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

حالا که تو عقدی بنظرم پیگیر باش و حلش کن فردا رفتی زیر یه سقف بدتر بشه شاید پس الان بجنب قبل از اینکه کار از کار بگذره و خدایی نکرده رفتی زیر یه سقف به طلاق ختم بشه 

زندگی ادامه داره...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی ساده ای اینهمه نشانه اونوقت میگی چیکارکنم مشخصه اوضاع شوهرت  انقدم مطمینه از شوهرت که ...

من مطمئنم همو ندیدن و رابطه ای نداشتن

چون همیشه ازش لایو لوکیشن و ویدیو چت میگیرم

شما بودین چی میگفتین چیکار میکردین؟

عقد واسه همین چیزاست

بزارش کنار بره به دوست دختر بازیش برسه

این دفعه خودشو کشت هم برنگرد

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من مطمئنم همو ندیدن و رابطه ای نداشتن چون همیشه ازش لایو لوکیشن و ویدیو چت میگیرم

بنظر من همین ک پول واسش میفرسته یا پیام داده حتی ب دروغ مشکل داره دقیقنم مشکل از شوهرته

وقتی متاهله نباید از این کارا کنه

من بودم ی ثانیه دووم نمیاوردم باهاش

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
بنظر من همین ک پول واسش میفرسته یا پیام داده حتی ب دروغ مشکل داره دقیقنم مشکل از شوهرته وقتی متاهله ...

ما از وقتی ازدوج کردیم آب میخوام بخورم ازش باید اجازه بگیرم بعد اون بدون اجازه مشورت با من دو تومن بریزه واس یه ادمی ک تو گذشتش بوده

پیج فیک رو چجوریه میشه به منم یاد بدی و نرم افزار آپ همه کساییکه پول زده رو نشون میده

ببین اینستاش فارسی کن افزودن حساب رو بزن ورود ب سیستم حساب کنونی رو بزن لیست پیجایی ک از قدیم داشته میاد

نرم افزار آپ‌ هم ی قسمتی جای تنظیماتش لیست تراکنش ها رو نوشته