2821
2789
عنوان

ناراحتم

78 بازدید | 7 پست

بچه ها لطفا کمکم کنین که چکار کنم،شوهرخواهرم چندبار به شوهرم بی احترامی کرد و دلم شکست مثلا بهش گفت بدهیکل و کج، شوهرم از اون روز داره میره بدنسازی، ولی درکل من رنجیدم اگر شوهرم عیب و ایرادی هم داره نباید جلوی جمع کوچیک بشه، خلاصه ناراحتیم رو رفتم محترمانه به خواهرم گفتم تا به شوهرش تذکر بده اما برخلاف انتظارم خواهرم ترکید و گفت سرت تو زندگی خودت باشه، حالا من از خواهرم هم ناراحتم

شوهرت باید همونجا جوابشو میداد دیگه بحث بین شما خواهرا نمیکشید

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐 از قدیم گفتن فامیل بد آدمو صاحب زندگی  خوب میکنه .

اونجوری گفته اون شوهرت میره بدنسازی بدنش خوش هیکل و مهم تر از اون سالم تر میشه 🙂🙂

ولش کن برا مهم نباشه سر سنگین باش باهاشون

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

من رو شوهرم خیلی حساسم 

کسی چرت بگه واقعا رک جوابش میدم

همون لحظه باید میگفتی از ریخت توعه عقب مونده ده هزار بار بهتره

هیچ کس حق نداره به شما یا همسرت بی احترامی کنه دو بار که سریعا جواب بدی شکلاتیش کنی دفعه دیگه جرات باز کردن دهنش نداره