2789
عنوان

طلاق

136 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میشه بیاین باهم حرف بزنیم؟کن طلاق گرفتم چون اعتیاد داشت یه دختر 5 ساله دارم .شنیدم که ترک کرده و کار میکنه بهم میگه برگرد منم بهش گفتم باید از پاکیت چن سال بگذره بعد اینطوری نمی تونم برگردم بعدش بابا و داداشمم فهمیدن میگه تو ابروی ما رو میبری با برگشتن .اون خوب نمیشه فقط تعطیل کرده منو کتک زدن منم بهشون گفتم هیچکدومتون واسم مهم نیستین فقط زندگی دخترم برام مهمه.داداشم به مامانم برگشته میگه زنگ بزن به همه بگو که این داره برمیگرده خیلی ناراحتم اعصابم خورده

دخترم تنها بهونه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شناختی که از شوهرت داری مطمئنی راست میگه؟؟ اگر دروغ بگه چی. شاید داداش و بابات راست میگن

ن راستش ازش مطمن نیستم برا همین بهش گفتم باید چن سال بگذره بعد.من که کلا الان نمیخام برگردم

دخترم تنها بهونه زندگیم

عزیزم خب خانوادتم حق دارن چ تضمینی هس ک الان بری با اون اقا  دوباره نره سمت مواد؟؟؟اونموقع  خانوادتم طردد میکنن و هیچ راه برگشتی نیس برات یکم عجولانه داری رفتار میکنی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

اکثر افرادی که دیدم ترک کردن دوباره بعد از چند وقت شرو کردن بنظرم اعتمادی بهش نیس بهتره به فکر دخترت باشی و از اون محیط دورش کنی 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

من الان نمیخام برگردم .

میدونم گلم،اون اقا هم‌میدونه داره چیکار میکنه اگه شما برگردی اون بخواد دوباره هم شروع کنه میدونه ایندفعه دیگ نمیتونی برگردی و باید باهاش بسازی پس خیلی ریسکه فعلا فقط رو بچت تمرکز کن 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خانوادت اگه با دخترت خوبن برنگرد  پدری که بده نباشه بهتره

شوهرم دخترمو خیلی دوس داره .براش گوشی خریده هر دفعه که میره پیشش کلی واسش خوراکی میخره .خانوادمم فقط مامانم بچمو دوس داره.دیشب داداشم بچمو هم زد

دخترم تنها بهونه زندگیم