دستم به دامنتون بی بی چکم مثبت شد 😩 من از بعد از پریودی انواع قرص ها رو خوردم قرص آموکسی سیلین چندتاااا بخاطر عفونت دندونمم تازه هنوزم دندونم درده با اینکه عصب کشی کردم دکتر گفت یه کانالش رو نتونستم پیدا کنمممم منم منتظر شدم ببینم دوباره درد میگیره که برم متخصص ریشه، الانم درد گرفته بااازدوباره
قرص سرما خوردگی و آنتی هیستامین قرص پرانول برای قلبم چندتاااا شربت دیفن هیدرامین چندقاشق حتی شیرین بیان برای معدم این مدت اقدام بودم ولی ناامید بودم واسه همین قرص خوردم اون روزم برای قلبم تست ورزش دادم شدید دویدممم الان چهار روز به پری مونده مثبت شد بی بی چکم الان چه کنم با این همه استرس دیروزم چایی نبات صبحانه الانم ارده شیرهههه خوردم روشم دیفن هیدرامین یه قاشق خوردم چون سرما خوردم تو رو خدا بگین که این هفته های اول اشکالی ندارههههه 😭😭😭😭 دعا کنید برام
نترس.هیچی نمیشه.اما از این به بعد زیر نظر دکتر دارو بخور.
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وای مبارکه عزیزم بیخیال منم خیلیییییی کارهاییی سنگین کرده بودم قبل بارداریم اما ببینیم خدا چی میخواد الان معلوم نمیشه عزیزم باید تا سونو و آزمایش صبر کنیم خدا بزرگه عزیزم انشالله مشکلی پیش نیاد 🌱✨💜
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
منم هفته های اولمه اما دیروز سنگین ورزش کردم الان سمت راست تخمدانم و کمرم درد میکنه 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مبارکه چند وقت اقدام لودی؟ اولا استرس رو دور کن از خودت ،،،بعد برو دکتر حتما و از این به بعد ...
پارسال دوسه ماه اقدام بودم، بعد به دلایلی دیگه اقدام نکردیم تا آبان امسال و آذر یعنی دوماه ولی کلی دارو خوردم درست همون اوایل هم گرفته که الان مثبت شده چهارروز مونده به پری ...
بچه ها من روزی ی سفیکسیم ۴۰۰ و مترونیدازول ۵۰۰ میخورم برای عفونت مشکل ندارع تازه هفته های اولم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍