2777
2789

@جنةالماوی  

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده بیاد ت خاب بگ بیابریم یااومدم ببرمت داداشمو اومد بخابش یک هفته جلوتر و یک شبم قبل فوتش و دقیق فوت شد ازقدیم گفتن مرده بیاد یکیو ببره ت خاب  تورو بگ میبرم یا بیابریم نری ک خوبه خلاصه یکیو میبره یاببیننده خابو یا یکی از نزدیکان چندین مورد ما داشتیم فوت شده بلکی یکی وقتی مرده اومده یکی بعد ۳۰ روز فوت شد .البته خابارو خوب و نیک تعبیر کنید من جدیدن خوب تعبیر میکنم استرس ادمو داغون میکنه من خودم یکبار خاب دیدم از وابستگان نزدیکم حالا بماند اومد گف اومدم تورو ببرم باخودمو ولی من باهاش نرفتم کلن اگ میاد صدقه بدید حتمن نشان خوبی نی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

سلام دوست خوب من نمیدونم کی برام پیام گذاشتی چون خیلی وقت هست از نی نی سایت استفاده نمیکنم 

احتمالا تعبیر خوابتون اینه که خانوادتون بزرگتر خواهد شد و ممکن هست اگر خانمی در خانواده نازا هست باردار بشه یا  یا با ازدواج فردی که بیخیال ازدواج شده   خانواده گسترده تر بشه و یا اینکه اگر بیمار دارید حالش خوب میشه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .