2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

164 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دخترم یازده ماهشه تازه راه افتاده وقتی راه میره پاهاشو به سمت داخل میزارن مخصوصا پای راستشو یعنی مشکل داره ، اینقدر غصه میخورم شب و روز ندارم🥺🥺🥺😭

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما ببرش دکتر بجای غصه خوردن ب دکتر مراجعه کن انواع مختلفی داره و بعضیا خود ب خود خوب میشن و بعضی ...

یعنی نمیتونه بخاطر تازه راه رفتنش باشه بخاطر حفظ تعادلش آخه تازه راه افتاده خیلی هم زمین میخوره 

کم خونی داره تحت متخصص اطفاله به دکتر خودش نشون بدمم هم میتونه تشخیص بده به نظرت 

بله اگر توضیح بدید بهت میگه والبته باز برا تشخیص بهتر و درمان ارجاعات میده به دکتر ارتوپدی ،نگران نباش کار خاصی نمیکنن ،از کف پا پرینت میگیرن و بعد اگر لازم باشه کفی یا کفش مخصوص باید سفارش بدی 

ان شاالله که در همین حد باشه 

بله اگر توضیح بدید بهت میگه والبته باز برا تشخیص بهتر و درمان ارجاعات میده به دکتر ارتوپدی ،نگران نب ...

خیلی ممنونم عزیزم  یعنی نمیشه بخاطر تازه راه رفتنش باشه آخه حالا یازده ماهشه از ده ماهگی کم کم راه افتاد حالا فعلا قشنگم نمیتونه تعادلشو حفظ کنه ، میترسم مشکل بزرگی داشته باشه 

یعنی نمیتونه بخاطر تازه راه رفتنش باشه بخاطر حفظ تعادلش آخه تازه راه افتاده خیلی هم زمین میخوره  ...

ن دو مورد اینجوری تو اشناهامون دیدم

راه رفتن اولیه بچه اگر غیرطبیعی باشه کاملا مشخصه

برا همین میگم زود پیگیری کن ک خیالت راحت باشه

انشالله ک چیز خاصی نباشه و اگر مشکلیم بود از نوعی باشه ک با رشدش خود ب خود خوب بشه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خوب شدن عزیزم چه مشکلی داشتن ؟

یکیش نه خوب نشد و هنوز یکی از پاهاشو کج میذاره رو زمین ینی پاشو رو ب داخل میذاره زمین

میتونی هم تو اسنپ دکتر از دکتر متخصص ارتوپد نوبت ویزیت انلاین بگیری و درموردش صحبت کنی

من اکثر بیماریامو با اسنپ دکتر درمان کردم و واقعا همیشه جواب گرفتم و از ساعتها نشستن تو مطب بهتر بود

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒