2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من تقریبا یک ماه این طور بود هر چی بردم دکتر بهش آزیترمایسین و اموکسی کلاو داد اصلا خوب نمیشد بخاطر اینکه نمیتونست چیزی بخوره کلی لاغر شد بردمش متخصص حلق و بینی بهش اموکسی سیلین داد خوب شد خدارا شکر سه چهار روزه بهتر شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پسر من تقریبا یک ماه این طور بود هر چی بردم دکتر بهش آزیترمایسین و اموکسی کلاو داد اصلا خوب نمیشد بخ ...

خداراشکر 

ببین منم دو روزه هیچی نخوردم ، خیلی گشنمه ولی هرچی هم بخورم برام بدمزس

فقط گلوش درد میکرد ؟

خداراشکر  ببین منم دو روزه هیچی نخوردم ، خیلی گشنمه ولی هرچی هم بخورم برام بدمزس فقط گلوش درد ...

اره فقط گلوش و بیحال بود یه کم خب چیزی نمی تونست بخوره جون نداشت گفت لوزه هاش عفونت کرده ولی انتی بیوتیک درست تجویز نمیکردن آزیترومایسین میخورد انگار نه انگار 

اره فقط گلوش و بیحال بود یه کم خب چیزی نمی تونست بخوره جون نداشت گفت لوزه هاش عفونت کرده ولی انتی بی ...

وای خیلی بده 

خدا سر دشمنت هم نیاره

دوشب مثل شب اول قبر گذشت

وای خیلی بده  خدا سر دشمنت هم نیاره دوشب مثل شب اول قبر گذشت

آره خیلی سخته دهنش باز میکرد این لوزه ها کلی ورم کرده بود هر جا میبردم دکتر فایده نداشت تا دیگه بردم حلق وبینی بچه ام خیلی اذیت شد آرزو داشت نون بخوره برنج بخوره ولی نمی تونست