2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

61 بازدید | 10 پست

چه چیزایی بهتون انرژی میده !؟ 

مثلاً ... 👇 

فیلم و سریال 

پادکست 

موزیک 

دوش گرفتن 

آشپزی 

کافئین 

خواب 

تفریح 

بازی 

چت 

نویسندگی 

سرگرمی 

صحبت کردن 

.... 

همش..اما از نوع خوبش

فیلم و سریال قشنگ

پادکست خوب
خوب با ارامش
تفریح با عزیزانم
چت و صحبت کرن با ادمهای درست و خوب

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیاده روی .ورزش. نقاشی.دیدن تمیز بودن خونه ام .دوش سریع. هم‌صحبتی با دوستها و همسایه های خوب. سفر.گردش. مهمانی خوب.خواب راحت و خوب .موزیک آرام.رانندگی.محبت کردن بی چشم داشت.صدقه دادن و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پیاده روی .ورزش. نقاشی.دیدن تمیز بودن خونه ام .دوش سریع. هم‌صحبتی با دوستها و همسایه های خوب. سفر.گر ...

منم عاشق رانندگی‌ام ... واقعاً حالمو خوب میکنه 🤗

با تمیزی خونه هم موافقم ولی خستگی‌شو دوست ندارم 🫡 

سفر واقعاً عالیه ... انرژیش تا مدت ها با آدم میمونه 

برنامه ی آشپزی زندگی روستایی،کلا روحم زنده میشه 

رانندگی کردنم مخصوصا وقتی تنهام موزیک بزارم بارون بیاره انرژی میگیرم 

رقص دونفره و دلقک بازی با شوهرم ،وقتایی که میدونم استرس نداره و از ته دل می‌خنده امید به زندگی میگیرم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برنامه ی آشپزی زندگی روستایی،کلا روحم زنده میشه  رانندگی کردنم مخصوصا وقتی تنهام موزیک بزارم ب ...

وای من فکر میکردم فقط خودم عاشق سبک زندگی روستایی هستم 🫠 دلقک بازی ... 😆🤣 

وای من فکر میکردم فقط خودم عاشق سبک زندگی روستایی هستم 🫠 دلقک بازی ... 😆🤣 

از پشت تلویزیون حس خوب میگیرم چشمام باز میشه کلا...روحم زنده میشه.

مثل خودمی♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)