2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

62 بازدید | 10 پست

چه چیزایی بهتون انرژی میده !؟ 

مثلاً ... 👇 

فیلم و سریال 

پادکست 

موزیک 

دوش گرفتن 

آشپزی 

کافئین 

خواب 

تفریح 

بازی 

چت 

نویسندگی 

سرگرمی 

صحبت کردن 

.... 

همش..اما از نوع خوبش

فیلم و سریال قشنگ

پادکست خوب
خوب با ارامش
تفریح با عزیزانم
چت و صحبت کرن با ادمهای درست و خوب

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیاده روی .ورزش. نقاشی.دیدن تمیز بودن خونه ام .دوش سریع. هم‌صحبتی با دوستها و همسایه های خوب. سفر.گردش. مهمانی خوب.خواب راحت و خوب .موزیک آرام.رانندگی.محبت کردن بی چشم داشت.صدقه دادن و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پیاده روی .ورزش. نقاشی.دیدن تمیز بودن خونه ام .دوش سریع. هم‌صحبتی با دوستها و همسایه های خوب. سفر.گر ...

منم عاشق رانندگی‌ام ... واقعاً حالمو خوب میکنه 🤗

با تمیزی خونه هم موافقم ولی خستگی‌شو دوست ندارم 🫡 

سفر واقعاً عالیه ... انرژیش تا مدت ها با آدم میمونه 

برنامه ی آشپزی زندگی روستایی،کلا روحم زنده میشه 

رانندگی کردنم مخصوصا وقتی تنهام موزیک بزارم بارون بیاره انرژی میگیرم 

رقص دونفره و دلقک بازی با شوهرم ،وقتایی که میدونم استرس نداره و از ته دل می‌خنده امید به زندگی میگیرم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

برنامه ی آشپزی زندگی روستایی،کلا روحم زنده میشه  رانندگی کردنم مخصوصا وقتی تنهام موزیک بزارم ب ...

وای من فکر میکردم فقط خودم عاشق سبک زندگی روستایی هستم 🫠 دلقک بازی ... 😆🤣 

وای من فکر میکردم فقط خودم عاشق سبک زندگی روستایی هستم 🫠 دلقک بازی ... 😆🤣 

از پشت تلویزیون حس خوب میگیرم چشمام باز میشه کلا...روحم زنده میشه.

مثل خودمی♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس