2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

335 بازدید | 22 پست

باسلام و شب بخیر ی سوال داشتم اگر پسری خونه نداشته باشه و یک کار دولتی داشته باشه با حقوق حدودا ماهی دوازده میلیون از دخترها کسی حاضر به ازدواج با چنین پسری هست

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
من ازخدامه با کسی که دوسش دارم باهمین حقوق دقیقازندگی کنم ولی حیف اون از حسم خبرنداره

امیدوارم بتونین حستون رو به ایشون بگین و عشقتون شکل بگیره

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دارم باهاش زندگی میکنم اول زندگی هیچی نداشت کار دولتی هم نداشت باهم ساختیم الان خدا راشکر خانه ...

خدا رو شکر عشقتون پایدار

اگر عشق باشه آره

ولی اگه پای دل در میون نیست نه

چون عشق سختی هارو آسون میکنه و ارزششو داره ولی وقتی عشق نباشه مشکلات خیلی به چشم میاد

عشق و علاقه ی واقعی رو میگم نه مسخره بازی و احساساتی شدن های الکی

قربون محبتت عزیزم ولی فک نکنم هیچوقت بشه

میشه فقط خودت باید بخوای شاید اون منتظر شنیدن یک کلمه از شماست

اگر عشق باشه آره ولی اگه پای دل در میون نیست نه چون عشق سختی هارو آسون میکنه و ارزششو داره ولی وقت ...

امیدوارم این عشق واقعی ی روزی برای همه پیش بیاد

میشه فقط خودت باید بخوای شاید اون منتظر شنیدن یک کلمه از شماست

اخه پسراهمینکه بفهمن کنار میکشن بعدم میترسم کسی تو زندگیش باشه ضابع شم  

درخواست دوستی قبول نمیکنم باتچکر  
اخه پسراهمینکه بفهمن کنار میکشن بعدم میترسم کسی تو زندگیش باشه ضابع شم    

اگر بخوای با این ترس پیش بری باید عشقت رو تو قلبت محبوس کنی و تا آخر عمر حسرت میکشی

اگر بخوای با این ترس پیش بری باید عشقت رو تو قلبت محبوس کنی و تا آخر عمر حسرت میکشی

اخه قبلا همش ریپلای میکرد بعد خودم یچیزی براش فرستادم تشکر کرد فقط دیگم از اونروز چیزی نگف استوریامم سین میکنه ها ولی چیزی نمیگه

درخواست دوستی قبول نمیکنم باتچکر  
آره اگرخوش اخلاق باشه، الان خیلیاهستن باوجودچندتابچه وچندین سال زندگی مشترک خونه ندارن چه برسه به مج ...

درود بر مادرتون و شما با این طرز فکر