2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

82 بازدید | 5 پست

امروز خونه مادرشوهرم اینا بودیم خاله شوهرمم بود بعد پسر خاله شوهرم همسن همسرمنه ولی مجرده اون زنگ زد بعدش مادرشوهرم گفت واسه اونم زن بگیرین و از این حرفا بعد شوهرم گفت تو زن گرفتن خبری نیست چند بار تالا از این حرفا زده بعد از وقتی اومدیم باهاش قهر کردم اونم اولش هی گفت مگه چیزی گفتن چیزی نگفتم و اینا بعد الان اونم قهر کرد حق دارم ناراحت باشم؟

با اینکه خیلی سختی کشید تا به هم برسیم اما کلا مدلش اینجوریه بهش میگم دهنت لقه باید همش چرت و پرت بگی نمیتونی ساکت بشینی چیکار کنم این حرفا از سرش بیفته؟واقعا حالم خرابه🤦🏻‍♀️

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارزو به این دلم موند یه مردی رو ببینم بگه از ازدواج راضیم ازدواج کنید!اصن انگار براشو کسر شان داره  در حالی که هیچکدومشون نمیتونن بدون زن و زندگی دوام بیارن!

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
شاید شوخی میکنه.همسر منم از این شوخیا میکنه ناراحت نمیشم ولی

اره شوخی میکنی ولی من خیلی ناراحت شدم و میشم خوش به حالت بیخیال تری از من

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
ارزو به این دلم موند یه مردی رو ببینم بگه از ازدواج راضیم ازدواج کنید!اصن انگار براشو کسر شان داره & ...

باید دهن لقشون همش بجنبه به چرت و پرت😒