2777
2789
عنوان

ازمون شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 56 پست
اخه افسرای اموزشگاه ما عوضی بودن  کلاجو میگرفتن بچه ها خاموش کنن و روشای دیگ چون تا ۳ بار پول ...

میگم خودم راضیم از خودم والا ولی افسرا خیلی گیر میدن خدا کنه فردا افسر خوبی باشع قبلی گفت اگه خودم بودم بار بعد قبولی

با اعتماد به نفس سوار شو از پشت ماشین سوار شو صادرکاتم رعایت کن(صندلی. ایینه. دنده ازاد. روشن کردن ...

ببین همرو میدونه ادم ها ولی خب انگار اون لحظه خودتم نمیدونی چرا اون اشتباهو کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم خودم راضیم از خودم والا ولی افسرا خیلی گیر میدن خدا کنه فردا افسر خوبی باشع قبلی گفت اگه خودم ب ...

اینم حرف الکیه همشون میگن🤣🤣

ببین بالاخره قبول میشی اصلاااا خودتو ناراحت نکن استرس نگیر

انشااااءالله فردا قبول شی 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
ببین همرو میدونه ادم ها ولی خب انگار اون لحظه خودتم نمیدونی چرا اون اشتباهو کردی

بنظرم فقط با اعتماد به نفس سوار شی حله..

من داخل عمرم رانندگی نکرده بودم جز با مربی...بار اول تا روندم و پارک دوبل و دوفرمونه رفتم افسر گفت مشخصه خیلی وقته راننده ای منم الکی گفتم اره😂گف قبولی

بله گلم سینوزیت و الرژی هم زمان

سلام،انشالله که بهتر شده باشه،فقط میخاستم بگم بین آلرژی غذایی و سینوزیت رابطه مستقیم هست،الرژی های غذایی هم با تاخیر هستن یعنی با تست پریک و پچ پوستی یا انتی بادی خون پیدا نمیشن و اکثر در چالش غذایی مشخص میشن،بادام زمین،گندم،پروتیین شیر،تخم مرغ جز محتمل ترین الرژن های غذایی هستن.