2777
2789
عنوان

بعد از سزارین

1001 بازدید | 27 پست

سلام خانما من الان ۴ ماهه که سزارین شدم و هر چند هفته یهو درد شدیدی تو قفسه سینه)دنده ها) و کمرم میپینچه بعد از دردش معده درد و حالت تهوع میگیرم ،هردکتریم میرم نمیفهمن

کسی اینجوری بود چیکار کنم دردش طاقت فرساس حتی نمیتونم نفس بکشم تیر میکشه 😭

نه گلم

بدنت ضعیف شده بیشتر به خودت برس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از زایمان اینطوری بودم همش میخواستم  خفه بشم از شدت درد فقط جیغ می زدم نه میتونستم بخوابم  فقط میشستم تا ۱۰ روز اینطوری بودم کم کم خوب صدم فکرکنم حساسیت به مواد بی حسی بود تاخارج نشد اینطوری بودم 

حدودا کمرم متمایل به سمت راسته ولی قفسه سینه و جاهای دیگه نه 

عزیزم منم دقیقا همین حالتهایی که میگی رو داشتم تا آخر بعد از ۶ماه یه دکتر فهمید کیسه صفرام سنگ داره .صفرا رو برداشتن خوبه خوب شدم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چه دکتری باید برم برام آزمایش مینویسه؟

من متخصص گوارش رفتم چون فکر میکردم معدمه .سونو نوشت اما خودشم وقتی گفتم سمت راسته احتمال داد صفرا باشه که تو سونو مشخص شد 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم منم دقیقا همین حالتهایی که میگی رو داشتم تا آخر بعد از ۶ماه یه دکتر فهمید کیسه صفرام سنگ داره ...

صفرا رو کامل بر میدارن یا سنگ های داخلشو؟ انگار کمرم جایی که بند سوتین رد میشه میله لاغ فرو میکنن