2821
2789

اوشاخ کپمره بز کوپرگ😵😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

ای جااان 😂😂❤️❤️❤️🥰😍🥲چه حس خوب و شیرینی کیف میکنیا

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی قبول شدی

ازمون وکالت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
مبارکاااا 😍😍😍

🌱❤

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
حالا چرا ناراحتت کردن حسودی چی رو کردن 

بهم گفت با قانون تسهیل ده سال بعد قبول شدی؛سواد ندارین و از این مدل حرف های چرت

در حالی که من و بقیه ی داوطلبین هیچ اختیاری تو تصویب این قانون نداشتیم

امسال اولین سالی بود که اعمال شد و به قدری سوال ها سخت بودن که چندین وکیل و قاضی عصر روز آزمون استوری گذاشتن سوال ها عادلانه نبود شما فکرکن ۱۲ سطر حجم یه سوال تا برسی به گزینه ها،سوال فراموش میکردی....

هم کانون وکلا قبول شدم هم مرکز وکلا

خداروشکر رتبه ام دو رقمی آوردم حتی این قانون هم نبود قبول میشدم حرفش نامربوط بود جوابشو دادم اما خب دلمم گرفت اینکه یه آدمی که منو ندیده و نمیدونه چی کشیدم تو چه شرایطی تلاش کردم بهم بی احترامی کنه.....

خوشحالم با اینکه سر جلسه آزمون تپش قلبم بالا رفت و دیگه نمیزاشتن برگردم سر جام با التماس من اجازه دادن و نتیجه هم گرفتم

نتیجه ی مهمونی نرفتن ها؛شب بیداری ها و...گرفتم 

واسه خودم خوندم هر گلی زدم به سر خودم بوده نه برای پز و این حرفا

اما اینکه یکی میاد ناشناخته به خیال خودش میخواد حالتو بگیره آدم تو فکر میبره چقدر بیمار و مریض روحی تو جامعه داریم....

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش