2777
2789
عنوان

فعال بودن یا نبودن؟

155 بازدید | 9 پست

امروز واسه معلم دخترم پیام دادم درس و اخلاقش رو پرسیدم. میگه از نظر درس و اخلاق مشکلی نداره. ( دخترم اتفاقا از بچه‌هایی هست که همیشه خیلی خوب میشه ارزشیابی هاش). 

گفت ولی توی کلاس درس فعال نیست.  متوجه منظورش نشدم یعنی چی؟ اگه درسش خوبه پس یعنی چی فعال نیست؟  اگر موقع جواب دادن  و پرسیدن درس هست که اتفاقا دخترم میگه ما همش به معلم اصرار میکنیم ازمون درس بپرسه. پس منظورش چیه؟ خیلی نگران شدم 

منظورشون اینکه که توی کلاس فعال و خودجوش نیستش مثلا داوطلب نمی شه 

شاید خجالتی هستش دخترتون 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورشون اینکه که توی کلاس فعال و خودجوش نیستش مثلا داوطلب نمی شه  شاید خجالتی هستش دخترتون&nb ...

توی جمع دختر ساکت و آرومه. از این مدلها که بیشتر تابع جمع هست. شخصیتش همینه. نمیتونم که تغییرش بدم. باید چیکار کنم 

توی جمع دختر ساکت و آرومه. از این مدلها که بیشتر تابع جمع هست. شخصیتش همینه. نمیتونم که تغییرش بدم. ...

به مرور بهتر می شه ولی بیشتر ازشون نظر بخواهید و توی کارها مشارکت بدهید بچه از خانواده درس زندگی و اجتماعی بودن رو می گیره

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
به مرور بهتر می شه ولی بیشتر ازشون نظر بخواهید و توی کارها مشارکت بدهید بچه از خانواده درس زندگی و ا ...

نمیدونم والله. معلمش نگرانم کرد. دوباره پرسیدم دقیقتر اگر میشه بگید بتونم مشکلی داره حل کنم. میگه نه مشکلی نداره.

خب حداقل داری چیزی به خانواده میگی درست و کامل بگو بفهمیم مشکل چیه . فقط نگرانم کرد حالا درست توضیح نمیده

خودتون از معلمش بپرسید ببینید منظورش چیه ولی نگران نباشید بعضی ها ساکت هستند بعضی ها پر حرف 

خودتون از معلمش بپرسید ببینید منظورش چیه ولی نگران نباشید بعضی ها ساکت هستند بعضی ها پر حرف 

پرسیدم عزیزم. بعدش پیام دادم میشه مشکل رو دقیقتر توضیح بدین. گفتم دخترم همه تکالیف و درسهاش رو انجام میده و باذوق میاد مدرسه و معلم و هم کلاسیهاش رو خیلی دوست داره مشکلی اگر توی کلاس داره بدونم که کمکش کنم.

جواب داد میگه مشکلی نداره. 

خب یعنی چی؟ چرا اینجوری جواب داد؟

پس مشکل آنچنانی نداره نگران نباشید ولی توی خونه کارهای مشارکتی انجام بدهید که توی مدرسه هم فعال‌تر بشه

پس مشکل آنچنانی نداره نگران نباشید ولی توی خونه کارهای مشارکتی انجام بدهید که توی مدرسه هم فعال‌تر ب ...

آخه بیشتر روز من پیشش نیستم. شاغلم. بیشتر پیش مادرم میذارمش. اونم سنش دیگه جوریه که فقط میتونه مواظب خورد و خوراکش باشه. بچم واسه همین زیاد توی جمع نیست به غیر از مدرسه ‌. شاید نمیتونه توی جمع و شلوغی خودش و استعدادش رو نشون بده بلد نیست‌ مثل بعضی بچه ها شیطون و پرسروصدا باشه توی جمع که یکسره دستشون رو میارن بالا من من میکنن ‌ . نمیدونم چطوری میتونم کمکش کنم که بتونه توی جمع هم‌خودش رو‌نشون بده . میترسم